BL - Sjajni Sančo vratio Dortmund na vrh!

Autor: Nikola Miloradović
subota 13.04.2019.
20:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda dočekali su u okviru 29. kola na svom stadionu ekipu Majca.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Na stadionu "Signal Iduna Park", fudbaleri Dortmunda su došli do trijumfa od 2:1 (2:0) protiv Majnca i tako se makar na kratko vratili na čelo tabele.

Igrao se 17. minut kada su "Milioneri" došli do prednosti, Gece je prihvatio jednu dubinsku loptu, sjurio se po desnoj strani, uputio dobar centaršut na drugu stativu, gde se na pravom mestu našao Džejdon Sančo, koji lako trese mrežu rivala.

Samo sedam minuta kasnije, sjajna akcija Borusije, Dilejni je prošao po levoj strani, ubacio prizemnu loptu pred gol Majnca, na pravom mestu se ponovo našao Sančo, koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici, svoj 10. u sezoni, pa je tako došao do dabl-dabl učinka (10g, 13as).

Mogao je Brun Larsen da uveća prednost "Milionera", ali je bio neprecizan, da bi u finišu prvog dela Majnc bio jako blizu gola, ali je Onisivo pogodio stativu.

U nastavku najpre šansa za Rojsa, ali je Nemac traljavo šutirao, pa golman gostiju nije imao problema, da bi u 62. minutu Karim Onisivo ponovo pogodio okvir gola protivnika!

Ipak, sreća im se osmehnula u 84. minutu, kada je Kvejson smanjio na 2:1.

Samo tri minuta kasnije je Entoni Udža mogao da poravna rezultat, ali je iz dobre pozicije glavom tukao tik pored gola "Milionera".

Na kraju je domaći sastav izdržao, slavili su i vratili se na čelo tabele, sa dva boda više od Bajerna, ali uz utakmicu više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke