Bogato! Kostić na kvotu 15, Tadić na 10, veliki PL derbi specijal u AdmiralBetu! Poeni na LeDeja?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.01.2023.
10:14
Izvor: Sportske.net

Bogat kladioničarski dan...

Povezane vesti

Fudbalski dan na AdmiralBetu, sjajna ponuda, nekoliko derbi utakmica.

Šta su nam pripremili danas iz popularne kladionice.

U 14:30 igra se derbi između Fejenorda i Ajaksa, retka je situacija u kojoj Roterdamersi gledaju sa visine najvećeg rivala, a "Klasiker" je šansa da Ajaks podigne glavu. Naš Dušan Tadić ima desetak asistencija, videćemo može li da pokrene tim, ako bude imao 2+ golova i dodavanja, kvota je 10. Ako postigne gol, a "dođe2 GG&3+ kvota je 5.50.

Vlahovića nema ni večeras u uzdrmanom Juventusu koji sa saznanjem da im je oduzeto 15 bodova dočekuje Atalantu. Kostić je najavljen u postavi,2+ golova i asistencija Kragujevčanina znače sočnu kvotu 15 i potencijalo veliki profit.

Od naših igrača, imaju ponudu i na Mitrovića sutra uveče protiv Totenhema, videćemo hoće li pucati penal, ako bude dosuđen za Fulam.

Meč dana svakako je duel Arsenala i Mančester Junajteda. "Guneri" koračaju ka tituli, ako dobiju imaće širom otvorena vrata, SPECIJAL je OVDE. Naš tip su golove 2+ p.p i Bruno Fernandeš strelac, kvota je 10.

Bogata je i košarkaška ponuda, AdmiralBet ABA liga i ostali šampionati, Partizan će lečiti rane iz Valensije u Podgorici protiv Studentskog Centra. Crno-beli su veliki favoriti, zanimljivi su POENI IGRAČA, naš tip je LeDej više 8.5 poena, manje je igrao u prethodnim mečevima, verovatno će Obradović probati da ga razigra za evroligaški derbi protiv Zvezde u petak. 

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak