"Bolje da ga Olmo nije dao"! Barsa u suzama i nemogućoj misiji da se pojača u "minut do 12"?

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.08.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Novi veliki udarac.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone pobedili su Rajo Valjekano nakon preokreta i golom povratnika Danija Olma, ali nažalost, posle utakmice priča se samo o povredi Marka Bernala.

Novi Barsin biser, dete "La Masije", dobio je potpuno poverenje Hansija Flika, iako je rođen 2007. godine, zauzeo je mesto "Serhija Busketsa" i pokazao u prve tri utakmice da će biti nezamenjiv, poput Lamina Jamala.

Nažalost, u samom finišu utakmice na "Valjekasu" u jednom duelu je doživeo snažan udarac u koleno i izgleda da su mu stradali prednji ukršteni ligamenti!

Bernal je na štakama napustio stadion, svi renomirani novinari tvrde da su male šanse da je izbegnut najgorci scenario, te da je ova sezona za Bernala već završena. Brojni komentari novinara koji su prvi plasirali informacije o povredi složni su da je bilo bolje da ga Dani Olmo nije dao i da je Barsa kiksnula, a da je ovakav Bernal ostao nepovređen, jer je jedan od najboljih od početka sezone.

Da sve bude još gore, istu ovu povredu doživeo je i mladi Gavi, u oktobru prošle godine i još uvek se nije vratio, a kako i De Jong vuče tešku povredu članka i pitanje je kada će se vratiti, Barsa mora da se pojača na poziciji zadnjeg veznog.

U ovom momentu, kako je povređen i Kristensen, "priučeni" zadnji vezni, Hansi Flik na raspolaganju ima samo Marka Kasada, koga je takođe on promovisao u prvi tim. Serhi Roberto i Oriol Romeu su napustili klub, doslovno, Flik do ko zna kada ima samo Kasada, uz eventualno Pedrija koji može da igra sa njim u tandemu kao dve "šestice". 

Katalonski mediji pišu da će Barsa do kraja roka otpisati i potencijalni dolazak štopera ili levo krilo, jer je prioritet sada zadnji vezni. Međutim, Barsa je jedva registrovala i Danija Olma i veliko je pitanje kako bi mogla da realizuje bilo kakvo pojačanje.

Vremena baš i nema, mete su nedostižne, kao što su Zubimendi i Kimih, pa sve i da Barselona ima novca... 

Ostaje da vidimo da li će Deko konačno izvući nekog keca iz rukava...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke