Bolonja potvrdila, Miha već danas krenuo ''u napad''! Otkriveno i kako će voditi treninge?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.07.2019.
19:24
Izvor: Sportske.net

Nema čekanja, Miha započeo najvažniju bitku.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Jutros je osvanulo njegovo pismo u "Gazeti delo Sport", posle bezbroj poruka podrške koje je dobio posle saznanja o teškoj bolesti koja ga je zadesila, a tokom popodneva stigla je nova važna informacija o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića.

Bolonja je objavila saopštenje u kojem je potvrđeno da umesto sutra, Miha već danas započinje sa tretmanom u bolnici, u dogovoru sa lekarima.

''Uz saglasnost medicinskog tima Bolonje o hematološkog odeljenja Instituta Seranjoli, naš trener je odlučio da bolničko lečenje započne danas, iako je bilo planirano za sutra.

U napad od prvog momenta, kako je i obećao. I mi sa njim! Napred Siniša'', poručili su iz Bolonje.

Od ostalih informacija vezanih za aktuelnu situaciju oko Siniše Mihajlovića, zanimljiva je i ona da je, navodno, najnoviji plan da Miha iz bolnice, uz pomoć Skajpa, vodi treninge u narednom periodu, kad god bude mogao, da će pratiti i pripremne utakmice, a postoji i nada da će izaći iz bolnice do početka drugog dela priprema i priključiti se ekipi u Austriji.

Podsetimo, čelnici Bolonje su potvrdili da neće tražiti nikakvu zamenu za Mihajlovića i da su svi u klubu čvrsto uvereni u njegov uspešan oporavak.

Svi se nadamo da će tako i biti!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke