"Bomba" na pomolu - Kuman preuzima Everton?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.06.2016.
16:44
Izvor: Sportske.net

Danas je u medije procurela informacija da će holandski stručnjak napusiti Sautempton i preseliti se u Liverpul.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Naime, kako jedan holandski novinar piše, Ronlad Kuman je na putu za Liverpul, gde ga očekuje potpisivanje ugovora sa ekipom Everton!

Od kako je Roberto Martinez dobio otkaz, spekulisalo se sa raznim imenima, a kao najveći favorit za mesto šefa struke ekipe sa "Gudisona", važio je Kumanov sunarodnik i trener Ajaksa, Frank de Bur.

Ipak, ako je verovati holandskom novinaru Timu de Vitu, šef struke Sautemptona će mu posao uzeti ispred nosa.

Ovo je zaista začuđujuća informacija, kako je Sautempton imao još jednu sasvim solidnu sezonu iza sebe.

Jedino ako Kuman smatra da je njegov posao u ekipi sa "Sent Merija" gotov, možemo donekle da razumemo njegovu odluku da promeni sredinu.

Ostaje da vidimo kako će se ova situacija razvijati, ali bi ovo mogla da bude još jedna iznenađujuća fudbalska priča, kakvih ima uvek u najjačoj fudbalskoj ligi u Evropi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Friday, 03.06.2016
17:56

I da ode opet ce Sautemptom zavrsiti ispred Evertona... A i nznm koje pare da su mu obecali tesko da ce dovesti neka velika pojacanja, jer ako poredjamo sve Engleske klubove Everton verovatno nije ni u top10 ekipa kojoj dobri igraci zele da se prikljuce. Ovakvi timovi moraju da krenu od svoje skole fudbala ako zele da se nadju jednom u drustvu najboljih, inace ce zauvek dovoditi prosecne Juznoamerikance i Afrikance kojima je bitna samo visina plate, a ne i klub. Ako se Di Marija onako poneo u Junajtedu, kakvu sansu ima Everton.

avatar
ManUtd93
Thursday, 02.06.2016
18:00

pa dobro,ako ewerton sprema veliki novac za transfere kao sto se prica onda je i razumljivo da predje,jer sa sautemptonom vise od ovoga sto je uradio ove sezone nmz...