Bombe na "Parku prinčeva", lista od četvorice, jedan na pragu da potpiše ugovor vredan 239 miliona evra!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.11.2020.
18:52
Izvor: Sportske.net

Velike šanse da se desi nešto što priželjkuju navijači Parižana.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

PSŽ radi na sklapanju tima za sledeće sezone, žele tu evro titulu, naravno, onu bitniju. Ključni igrači koji su trenutno u klubu žele sigurnost, ali ima definitivno i onih koji bi možda želeli i novi izazov.

Uglavnom, PSŽ želi da obnovi ugovore tokom ove sezone sa četvoricom, a to su Nejmar, Kilijan Mbape, Julijan Draksler i Anhel Di Marija.

I dok se za Mbapea pregovara (priča se i da Florentino Perez lično vodi pregovore sa Al-Kelaifijem) i postoji šansa da napusti klub na kraju sezone i preseli se u Real Madrid, Nejmar je praktično prihvatio novi ugovor po kom će ostati u klubu sve do 2027. godine.

Očekuje se da Nejmar ima istu platu kao i poslednje tri godine u Pari Sen Žermenu, a jedino što traži dodatno jeste dodatno investiranje u ekipu.

Kao primarno želi ostanak Mbapea koji ima potencijal da bude najbolji na svetu, pa je jasno da PSŽ mora da uloži dodatni napor za francuskog napadača.

Problem za PSŽ jesu izdaci, Nejmar godišnje prima 36,8 miliona evra, odnosno 700 hiljada evra nedeljno, pa je jasno zašto i ne traži povišicu.

Dakle, Parižani bi u narednih 6,5 godina, odnosno koliko bi trajao Nejmarov ugovor, morao da mu isplati 239 miliona evra.

baner kolarov

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 12.11.2020
08:42

Gruvaće novac još par godina na nenormalne plate ,možda će uzeti jednu LŠ (u najboljem slučaju) i ispuvaće se kao balon. Onda će prodati klub, ili će klub da se vrati na staro. Znači prosek. PSG nije u Premier Ligi , u celom svetu (a najbitnije u Aziji) Liga 1 nije toliko gledana , a i marketinški nije propraćena.Tako da ,mislim da je Kalifi izabrao pogrešan klub za investiciju. Videćemo.

avatar
Misosesic
Wednesday, 11.11.2020
21:03

Mbape ide u Real i to je gotova stvar osim ako Perez ne otera Zidana.