Bonući nema mesta u timu, na klupi, pa ni na tribinama?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.02.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Leonardo Bonući je čovek o kome se priča, iako nije igrao u prvoj utakmici između Porta i Juventusa.

EPA/GIAN EHRENZELLER
EPA/GIAN EHRENZELLER

Povezane vesti

Leonardo Bonući je krenuo put Portugalije, mnogi su smatrali da je Alegri izgladio odnose sa njim nakon sukoba koji se desio u meču protiv Palerma.

Ipak, to izgleda još uvek nije gotova priča, Bonući danas nije igrao protiv Porta, a mesta za njega nije bilo čak ni na klupi za rezerve.

Piše se da je Bonući najavio odlazak iz tima o čemu ste mogli da čitate i OVDE, uglavnom, nisu čista posla.

Danas za njega nije bilo mesta ni u prvom timu, ni na klupi, pa su mu rezervisali mesto u loži pored Nedveda i Marote. Ipak, ni tu nije bilo mesta za njega, pa je morao da sedne pored, i to na barsku stolicu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Thursday, 23.02.2017
13:37

Juventus ce ispasti mnogo glup ako zbog trenera najuri ovakvog igraca.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 23.02.2017
12:53

..tako se postuju legende..izvini konobar donesi nam jos po jedno,i ne krati too..

avatar
Thursday, 23.02.2017
10:32

da sam na njegovom mesu otisao bi sa stadiona istog trenutka , ko da je on neki klosar pa mora na barskoj stolici pored da sedi.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 23.02.2017
01:11

Pogresio je i sad ispasta zbog toga, onako kako dolikuje, niko nije veci od kluba, sad ce da prste ponude sa svih strana, ali nadam se da ce se odnosi popraviti i da ce Leo ostati tu gde jeste, zna se ko je bio uz njega svim silama kad je njegovom sinu bila potrebna pomoc, Juve je pre svega familija, on je svakako veliki deo nje zato mu je najbolje da radi ono sto najbolje ume inace ce sedeti ovako ili igrati za neki drugi klub gde ga nece ceniti toliko, da je tu Aleks da podeli par vaspitnih njemu, Dibali i svakom ko se buni na racun trenera, druga bi se ploca vrtela

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.02.2017
00:20

I sad mi treba da pisemo da bi Milan trebao da pokusa da ga dovede jer ce uskoro imati para (da je pravo resenje za nas, o tome valjda ne treba polemisati ni sekunde) kao sto vi pisete za Donarumu? Nismo mi takvi:-)

avatar
Nikola_pg
Thursday, 23.02.2017
00:37

Vi? Pa ti bi pjeske posao da ga na ledjima doneses. Ali ne brini. Izgladicemo odnose. Nece on nidje.....

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.02.2017
15:19

Nisi razumeo komentar. Cak i ako mislis nesto, ne moras to uvek i da napises, a vi ste seirili samo tako, a i dalje to radite. Mozda ne bas ti licno, ali mnogi vasi ovde...

avatar
juventino
Thursday, 23.02.2017
01:10

Samo je fazon sto on nije lud da ide u milan, ako bude gdje isao ro ce biti engkeska gdje ce dobiti 10mill po sezoni a ne milan koji se kockaju zbog par miliona da izgube najveceg dragulja na golmanskoj poziciji.nA i sumnjam da bj skrkali pola budzeta na jednog igraca.