Bruka 'Građana' u Štutgartu

Autor: Boban Filipović
subota 01.08.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net

'Švabe' razbile vicešampiona Engleske na 'Mercedes Benc' Areni, Harta načeo Filip Kostić.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

U intervalu od 15. do 38. minuta igre u najvećem gradu nemačke pokrajne Švapske, golman Mančester Sitija i reprezentacije Engleske bio je primoran da čak četiri puta vadi loptu iz mreže.

Filip Kostić je doveo Štutgart u vođstvo, prednost je duplirao Didavi nakon pola sata igre, a onda je Ginček pogodio dva puta u razmaku od dva minuta.

Prilikom odlaska na veliki odmor na semaforu je pisalo 4:0!


Inače, Pelegrini je izveo veoma jaku startnu postavu: Hart, Sanja, Kompani, Mangala, Kolarov, Evans, Nasri, Hesus Navas, David Silva, Sterling, Boni.

U nastavku su rezreve donekle spasile Siti katastrofe, Nigerijac IheanačoEdin Džeko su postigli po gol u poslednjih pet minuta utakmice za konačnih 4:2.

filip kostic

Kada je reč o srspkim fudbalerima koji su igrali na ovom meču, Aleksandar Kolarov je proveo na terenu svih 90 minuta, dok je Filip Kostić izašao iz igre pet minuta pre kraja.

U prilogu pogledajte golove i najzanimljivije detalje sa ove prijateljske utakmice.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 02.08.2015
05:41

Bez uvreda Leytone i ostali, ovo je samo prijateljska utakmica ali ja koliko vidim ovdje nije stvar o fudbalu. Nego cisto onako da se isprovocira Siti(plastika) inace to je izmisljeni naziv ljubomornih navijaca nekih klubova zbog cega?pa vjerovatno zbog toga sto je Siti postao konkurent za titulu, svake godine ili osvojimo ili 2 mjesto izborimo.Bolje je u prijateljskoj izgubiti 7-0 od Stutgarta,i ako sam siguran kad bi se sreli u nekom takmicenju a da se ne radi o prijateljskoj utakmici lagano bi se oni vratili kuci placujuci.Bolje je ovdje izgubiti 100-0 nego sada od WBA 1-0,ali ljubomornoj djeci koja iz dana u dan bubaju price, neke nebuloze izvaljuju to zaista me nije briga,ako neki pojedini navijaci nekog kluba nemaju postovanja Tj.Niti malo obzira prema drugima, to je problem njihovog licnog odgoja...POZDRAV

avatar
Saturday, 01.08.2015
23:55

Bravo Stuttgart.

avatar
Leyton Orient
Saturday, 01.08.2015
20:17
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 01.08.2015
20:07

kompani i mangala ocajni stoperi...u fudbalu ne igra ime vec igra igrac

avatar
BrutalnoIskren#7
Saturday, 01.08.2015
19:57

Prilicno jaku ? Pa ovo je skoro pa najjace sto ima na raspolaganju. Pelegrini je uz Mancinija najbolji prodavac nedosanjanih snova, majstor iluzije, vladar nedodirljivog, genije ....

avatar
Saturday, 01.08.2015
19:17

Kad zaigra Tučko epilog bude poznat, bravo i za Štutgart!!!