Bruno nastavlja sa dominacijom na Ostrvu!

Autor: Stefan Matić
petak 11.12.2020.
15:29
Izvor: Sportske.net

Portugalac ponovio uspeh Harija Kejna.

EPA-EFE/Carl Recine
EPA-EFE/Carl Recine

Povezane vesti

Žoze Murinjo je dobio nagradu za najboljeg trenera tokom novembra meseca, dok nagrada za najboljeg igrača meseca iza nas odlazi na "Old Traford".

Još jednom će je poneti Bruno Fernandeš koji je u novembru zabeležio četiri gola i asistenciju na četiri odigrane utakmice.

Fernandeš tako nastavlja da nosi Junajted na svojim leđima koji se sprema za komšijski derbi sa Mančester Sitijem koji je na programu već sutra. Inače ovo je njegova treća nagrada za najkorisnijeg igrača Premijer lige tokom jedne kalendarske godine, podsetimo došao je tokom januara iz Sportinga.

Sa ovim uspehom, od tri indivudalna priznanja, izjednačio je rekord Harija Kejna. Fudbaler Totenhema je kalendarsku 2017. godinu završio sa tri mesečne nagrade. Bruno pred sobom ima decembar, videćemo da li će uspeti da stigne i do četvrtog priznanja.

baner
  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOOL
Friday, 11.12.2020
19:58

Trenutno najbolji vezni igrac u PL, steta sto za trenera ima kloca a i tim ocajan. Da igra u LIv ili Sitiju, covek bi tek eksplodirao a i osvojio nesta.a ovako moze samo da osvoji individualnu nagradu.Kad pogledas Junajted gde je kapiten Megvajer a jedan Bruno ne, sve ti je jasno na kakvim granama je Junajted

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 11.12.2020
16:34

Ne nego ce van dajk da nastavi sa dominacijom hahahahaha