Brže nego što je bilo ko očekivao, Real ujutru dobija novog trenera?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.03.2019.
23:27
Izvor: Sportske.net

Situacija se razvija po planu Florentina Pereza, samo jedan čovek može da ga spasi.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Šta je rešenje za posrnulog giganta?

Real Madrid je ispao iz Kupa kralja, iz Lige šampiona već u osmini finala, 12 bodova su iza Barselone u Primeri, kola su krenula nizbrdo i nema ko da ih okrene na drugu stranu.

Nisu samo rezultati problem, radi se i o atmosferi u timu koja je katastrofalna, Solari j epogubio konce i mogao bi već noćas da postane bivši.

Veliki evropski mediji su već postavili Žozea Murinja na kormilo Real Madrida, a ima i onih koji pišu da će već ujutru sesti na klupu ovog velikana po drugi put u svojoj karijeri.

"Telemadrid" prenosi da je to trebalo da se učini večeras, a "Miror" da je već sve dogovoreno i da će sutra Murinjo biti predstavljen.

"Telegraf" iz Britanije je još juče ujutru napisao tekst da je Murinjo "skoro 100% naredni" trener Real Madrida.

Svratite do nas ujutru, nadamo se vestima iz Madrida...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
moloh
Friday, 08.03.2019
11:26

Murinjo je vrhuski trener, ali mislim da mu je najveci nedostatak to što godinama nije evoluirao i svoju igru i svoje stavove prema igračima. Ne mozes imati isti stav prema Materaciju i Pogbi, jer vidjenje fudbala tih igrača je drugacije. Fergi je tokom karijere nekoliko puta menjao primarnu formaciju i sl. Čovek je počeo trenerski posao kad se posle utakmice palila cigara i islo na pivo i pljeskavicu pa do ne sme kečap i majonez da se jedu i uvek je imao svoje JA ali nije ga vreme gazilo.

avatar
Poznavalac
Friday, 08.03.2019
07:11

Bas ce da se usrece sa murinjom,covek je prevazidjen i teska prevara...Sem titule sa portom i interom,gotovo da nista nije napravio.Dva puta najuren iz celsija,jednom iz madrida i uniteda pa procenite koliko je uspesan zadnjih 10ak godina..

avatar
Stevan Mikša
Friday, 08.03.2019
03:39

Kao navijac Reala se nadam da dolazi. Covek nije mogao da zaboravi fudbal. U Celsiju su ga bojkotavali nakon osvijene titule. U Junajtedu nisu hteli da mu dovedu igrace kakve je zeleo i sve se okrenulo protiv njega. U svakim slucaju sam za to da se odluce odmah za trenera za narednu sezonu i ako je moguce odmah da ga dovedu. Neka iskoristi ostatak sezone za uigravanje ekipe.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.03.2019
01:41

A zasto ? Neka sedi Solari do kraja sezone , pa onda neka dodje Mou ili neko drugi

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 08.03.2019
01:05

Prošlo je njegovo vreme

avatar
Goran Stanojkov
Friday, 08.03.2019
00:47

Barsina musterija koja el klasiko vodi sa hotelske sobe i dobije peticu bilo je 5-0 pomuzi jos malo ove prevarante hahaha ovim potezom Barsa je dobila najvece pojacanje cirkuzant ce pomuzeti jos malo realceta nemaju spasa raspadaju se madridski prevaranti bice jos gazenje od Barsu hahaha

avatar
I am back
Friday, 08.03.2019
00:32