Bum - Mesi i Pep ponovo zajedno?! Samo jedan čovek drži ključ!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.09.2020.
14:10
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest i konačno jedna na radost navijača Barselone!

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kao što već znate, predsednički izbori u Barseloni zakazani su za drugu polovinu marta i navijači u Kataloniji ne mogu da dočekaju smenu Hosepa Marije Bartomeua.

Viktor Font je do sada bio najviše kotiran kao njegov naslednik, u svom projektu predstavlja Ćavija kao novog trenera, a Karlesa Pujola i Đordija Krojfa kao direktore.

Ipak, danas je stigla nova informacija - bivši predsednik i najuspešniji u istoriji Barse - Đoan Laporta, uveliko radi na kandidaturi i želi da se vrati u fotelju na Kamp Nou!

Više pouzdanih izvora potvrdilo je danas da je Laporta spremio svoj projekat, da sve drži u tajnosti i da želi da se vrati na mesto uspeha. On je bio predsednik od 2003. do 2010. godine, u tom periodu je Barsa imala dve svoje sjajne ere, sa Frankom Rajkardom i potom sa Pepom Gvardiolom. Barsa je igrala najlepši fudbal, proizvela najviše prvotimaca iz La Masije i može se reći da je Španija postala prvak sveta zahvaljujući Kataloncima (u finalu sa Holandijom igralo osam igrača Barse + Sesk Fabregas, dete kluba).

Laporta je nedavno u jednom intervjuu obećao da će vratiti Pepa Gvardiolu u Barselonu, ali time nije zatvorio vrata Ćaviju, već je diplomatski rekao da za njega još ima vremena i da će u budućnosti sigurno biti trener na Kamp Nou.

Baner

Da vas podsetimo, Laporta je upravo bio taj koji je poslušao savet Johana Krojfa i 2008. godine izabrao Pepa Gvardiolu, sa klupe Barselone B, umesto proslavljenog Žozea Murinja.

Ostatak znate, Barsa je sa Pepom osvojila 14 trofeja za četiri godine, igrala najlepši fudbal i imala verovatno najbolji tim u istoriji.

Navijači Barse na društvenim mrežama i po forumima maštaju o tome da će sledećeg leta, ako Laporta pobedi, ipak Gvardiola kod Mesija, a ne obrnuto.

Inače, Gvardiola ima ugovor do 2021. godine, još uvek ga nije produžio, što dodatno dodaje ulje na vatru...

Ako Laporta pobedi u martu, ako obeća da će pokušati da vrati Gvardiolu i da napravi ponovo jak projekat, kao 2003. godine - šta mislite, gde bi pre Mesi želeo da igra?!

Daleko je i ovo je scenario u koji malo ko veruje, ali činjenicu su - Laporta ima blizak, prijateljski odnos sa Gvardiolom, koji je upravo i otišao jer nije želeo da sarađuje sa Sandrom Roselom i Bartomeuom. U drugo, Mesi je želeo da radi samo sa Pepom posle još jedne razočaravajuće sezone.

Pred nama je dugaaa godina...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Friday, 11.09.2020
00:38

Koliko trazite da vam platimo da ne objavljujete vesti o barsi i mesiju do nove godine evo poceo sam skupljam pare.

Boli nas uvo za malog placljivka vise.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
21:47

Bukvalno najvece moguce pojacanje !!!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 10.09.2020
15:29

Koliko je smorila vise ova barselona, koga vise briga sta ce oni da rade.

avatar
Camp nou 12
Thursday, 10.09.2020
16:29

Pa sto onda citas vesti o barsi kidu

avatar
Camp nou 12
Thursday, 10.09.2020
18:31

Pa sto citas Barcelona vesti dete😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
14:35

Ako pobedi Laporta, dovesce Laporta.

avatar
Bádr Hari
Thursday, 10.09.2020
14:26

jedna ispravka Spanija nije bila prvak sveta zahvaljujuci toj osmorici iz Barse nego zahvaljujuci mom idolu Messiju koji je isto tako zasluzan za svaki trofej koji je Barsa ikad osvojila zbog cega je morao dobiti sve zlatne lopte u zadnjih 50 godina. 😂😂😂