Bundesliga na udaru javnosti zbog - frizura!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 12.01.2021.
21:24
Izvor: Beta

Izgleda da je u pitanju nedostatak esnafske solidarnosti.

EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Nemački frizeri protestovali su zbog toga što nemački fudbaleri izgledaju sumnjivo dobro podšišani u sred lokdauna. 

Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo je danas otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke Fricu Keleru u kome navode da veruju da su mnogi fudbaleri nedavno podšišani iako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra.

U Nemačkoj su na snazi stroge restrikcije oko posećivanja domaćinstava za vreme najnovijeg zaključavanje zbog pandemije korona virusa što mnogim gradjanima ne ostavlja ništa drugo nego da biraju izmedju zaraslog izgleda ili svojeručnih neravnih doterivanja.

Udruženje je navelo da je videlo igrače sa doteranim razdeljcima, podšišanom kosom na vratu i zulufima na nekoliko milimetara sa jasnim obrisima, što samo mogu da urade profesionalni frizeri sa profesionalnom opremom.

Udruženje navodi da delovanje fudbalera ohrabruje ljude da ubedjuju brice da ih tajno šišaju u vreme kada mnogi frizeri gube veliki deo ili sve svoje prihode.

"Raste bes prema savršeno ošišanim fudbalerima i kao posledica toga prema pozivima od klijenata koji pokušavaju da ubede (frizere) da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama", navelo je udruženje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.