Čarobni Kimih, Bajern vodi!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.05.2020.
19:19
Izvor: Sportske.net

Nedostaju "samo" navijači.

EPA-EFE/ANDREAS GEBERT
EPA-EFE/ANDREAS GEBERT

Povezane vesti

Uzbudljiv fudbal gledamo na Signal Iduna Parku, gde je Borusija ugostila Bajern Minhen u velikom derbiju Nemačke. Na poluvremenu, Bajern vodi, a pravu majstoriju izveo je Džošua Kimih.

Neverovatni Kimih je sa nekih 20 metara snimilio da je Burki van gol linije, i nestvarnim lobom pogodio je mrežu za vođstvo Bajerna, gol pogledajte OVDE.

U meču koji bi mogao da odlučuje i u titulu, nedostaju samo navijači. Tempo je veoma jak, a uz huk sa tribina to bi delovalo još barem puta tri.

Elem, već u prvom minutu, kontra Dortmunda, Haland je iznenada ostao u dobroj šansi, Nojer van gol linije, ali je na njoj ostao da čuva mrežu Boateng, pa je lagano ispucao loptu.

Bajern je uzvratio, na sličan način, Gnabri je pokušao, doduše iz mnogo bolje pozicije, ali je takođe lopta zaustavljena na gol liniji.

Bavarci su dali gas u finišu prvog poluvremena, a pre gola, snažno je šutirao Gorecka, ali je ovaj put Burki bio na mestu.

I posed lopte je bio skoro pa ujednačen, 51:49, što je još jedan podatak koji pokazuje ujednačenu borbu, ali je razliku napravio sjajni Kimih.

Uz njegovu majstoriju, iz prvog poluvremena izdvojili bismo jedan strašan potez mladog beka Bajerna, 19-godišnjeg Alfonsa Dejvisa, koji je "otresao" Halanda i sprečio veliku šansu Norvežanina, a taj detalj pogledajte OVDE.

Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke