Čelsi dobija klub, gubi napadača?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.03.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Abramovič zaobilazi pravila.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

"Plavci" od 15 sati dočekuju Everton na "Stamford Bridžu". Lampardov tim i pored slabijih partija u zadnje vreme uspeva da zadrži četvrto mesto, videćemo da li u istoj nedelji mogu savladati i drugi klub iz Liverpula pošto su pre pet dana izbacili "redse" iz FA kupa.

Na toj utakmici briljirao je Bili Gilmor, Škota već prate velikani.

Roman Abramovič gleda kako da zaobiđe nadolazeće pravilo o broju pozajmljenih igrača u i iz kluba. Engleski mediji navode da Rus razmatra kupovinu kluba u Škotskoj prvoj ili drugoj ligi.

Plan je da bi igrače slao u Škotsku, ali ne kao pozajmljene već kao punopravne igrače tog klub sa tim da bi "plavci" uvek imali pravo preče kupovine.

Sa druge strane sudbina Tamija Abrahama je neizvesna.

Celsi Abraham Ejbraham Zorzinjo

Povredom engleskog napadača stali su i golovi, ali i bodovi. Žiru i Batšuaji nisu uspeli da ga odmene u pravom smislu, Abraham bi trebao da bude spreman za povratak posle reprezentativne pauze.

Otpočeli su pregovori oko njegovog novog ugovora, ali je prva ponuda odbijen. Mladi napadač želi da bude među najbolje plaćenima u klubu, on trenutno zarađuje oko 50 hiljada funti nedeljno.

Ako uporedimo primanja Kaluma Hadson-Odoija koja su i više nego duplo veća (120 hiljada funti) može se reći da 'devetka' "Bridža" ima puno pravo da traži i više od svog mlađeg sunarodnika koji nikako da pruži očekivano na terenu.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Sunday, 08.03.2020
14:27

Ovaj Abraham po meni nije nikakav napadac, pokazace to vreme. Klasicno drvo koje gura Lampard na silu. Pogledajte sta radi onaj Haland ili Mbape. To su napadaci ovaj nema ni prodor ni sut ni nista, pukom srece nadje se na mestu da da gol. Inace nikakvo umece nema sa loptom, zivi bili pa videli

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 08.03.2020
11:45

Malo je to bahato da tako mladi igraci koji bi trebali biti buduci kostur tima mislim na Abrahama i Odoia da se tako ponasaju i traze visoke plate kao da su vec sada velike zvjezde.Svakako da imaju ogroman potencijal i da klub mora zadrzati takve igrace jer su ponikli u Celziju da se ne prave greske kao sa proslim prodajama,ali ne slazem se sa time da se klub ucjenjuje .Iako su pokazali ogroman potencijal i napredak oni se jos nisu u potpunosti dokazali da mogu uz ostatak mladih igraca da formiraju kostur tima koji ce u buducnosti donijeti velike rezultate.Prvo rezultati pa onda visoke plate.

avatar
Mirjevac
Sunday, 08.03.2020
21:00

Mozda bi po tvom trebali da igraju za nista bez novca? Na klubu je da odluci ili uzmi ili ostavi, to jest ili plati ili pusti da odu u drugi klub! Ako su mladi a dobri oni treba i da budu placeni, a ne da oni mladi trce umesto ove stare i da budu manje placeni!

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 10.03.2020
18:02

Druze ponikli su u Celziju i Celzi im je sve dao i pruzio da uspiju .Igrati u prvoj ekipi u njihovim godinama u klubu kao sto je Celzi prije par godina je bilo nezamislivo zato kazem da je bezobrazno sto jos hoce i velike novce za to a nisu jos ni blizu velikih karjera i rezultata da bi takvo nesto trazili.

avatar
Obican gradjanin
Monday, 09.03.2020
00:45

A možda malo i mediji mlate praznu slamu. Mada ne bi me čudilo I da je istina što piše.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 08.03.2020
11:42

Dobit ce on sta trazi nema brige za to. Sto se tice Odoia on je vrhunski igrac samo povrede ga unistise. Ja ga cak nebi ni forsiro toliko ove sezone vec ga „cuvao“ za sledecu sezonu.