Čelsi - Konte rešava pitanje prvog golmana!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 11.04.2016.
23:48
Izvor: Sportske.net

Ekipa Čelsija se može naći u problemu sa golmanima naredne sezone.

Beta/AP Photo/Ivan Aguinaga
Beta/AP Photo/Ivan Aguinaga

Povezane vesti

Antonio Konte obavio je prve razgovore sa igračima u sredu, a kako sada stvari stoje pitanje je da li će Kurtoa i Begović biti u sastavu za sledeću sezonu.

Konte je zatražio od svih igrača da odgovore na pitanje da li može da računa na njih sledeće sezone, međutim oba golmana nisu dali potvrdne odgovore, doduše iz različitih razloga.

Naime Kurtoa razmišlja o eventualnoj ponudi Real Madrida na leto, dok Begović želi da napusti klub ukoliko ne bude više igrao.

Real Madrid još od prošlog leta želi da dovede golmana, prvi izbor je De Hea. Međutim Kurtoa bi bio prvi izbor ukoliko ponovo na klupu kraljevskog kluba sedne Žoze Murinjo.

Konteov prvi izbor je Kurtoa, međutim on želi odmah da zna na koga može da računa. Rezervna opcija je Begović, međutim on ne želi da ostane u klubu ako ne dobije garancije za više utakmica.

Videćemo da li će ova situacija naterati Kontea da razmišlja o dovođenju novog golmana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.04.2016
09:13

Po meni bi trebalo Begovic biti prvi golman Celsija. Da sam na njegovom mestu, ne bih pristao da grejem klupu losijem golmanu od mene. Odmah bih napustio klub. Voleo bih kada bi BVB ili Wolfsburg kupili Begovica. Bio bi idealan za njih

avatar
West London
Tuesday, 12.04.2016
09:09

Nema to odmah na problem skače,to je pravi trener,ako obojica negiraju da ostaju,put po noge,jer conte želi sve imati na znanju,zato i je tako strastven.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 12.04.2016
00:27

Od odlaska Kurtoe nema nista,pa Celzi je odstranio svoju IKONU da bi njemu omogucili da bude prvi golman,ali ono sto je sigurno Kurtoa ako sledece sezone bude pravio kikseve vrlo je moguce da ce dobiti nogu,sve se tesim pravim komparaciju sa De Heom koji imao slicne problem prve dve sezone u PL.

avatar
SAB
Tuesday, 12.04.2016
04:05

Kurtoa skoro svaku utakmicu mora da primi barem jedan gol.