Čempionšip - Kakav derbi Birmingema, El Gaziju je malo nedostajalo da bude junak

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

Igrač Vile postigao fantastičan gol.

Povezane vesti

Večeras su se sastali VBA i Aston Vila, a na kraju nismo dobili pobednika u jednom od najvećih derbija ostrva. Rezultat je bio 2:2 (1:1).

Očekivao se atraktivan meč, jer ova dva tima jednostavno ne znaju drugačije, makar kada je ova sezona u pitanju. Oba tima igraju na gol više, a tako je bilo i večeras.

Igrači su davali svoj maksimum kako bi Birmingem bio u njihovim bojama, makar neko vreme. Gosti su prvi zadali udarac, strelac je bio El Gazi, a igrao se 12. minut. Domaćin je odmah uzvratio preko Gejla, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 1:1. Vila je zaista bila bolji rival u drugom poluvremenu, a krilni napadač koji je na pozajmici iz Lila je odigrao fantastičan meč i malo je nedostajalo da njegov udarac iz 59. minuta bude odlučujuči. El Gazi je postigao zaista sjajan gol, a taj momenat možete pogledati OVDE.

Vila je uspostavila dominaciju, a El Gazi je imao još nekoliko vrlo dobrih prilika da postigne het-trik. Ipak, domaćinu je bilo potrebno samo nekoliko dobrih minuta kako bi stigli do izjednačenja. Vila kao da je čekala kraj meča, a VBA je to iskoristio i pritisnuo protivnika. Rodrigez je u 91. minutu pomogao svom timu da ostane neporažen, ali izgleda da je ovo bio neregularan gol. Ovu situaciju možete pogledati OVDE.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke