Cena Zidanovog otkaza kao da dovodite De Lihta!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 19.09.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net

Čim ide loše kreću i spekulacije o budućnosti trenera Real Madrida.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Kraljevski klub nije na najbolji način započeo avanturu u svom omiljenom takmičenju, sinoć su im Parižani održali čas na "Parku prinčeva", izabranici Tomasa Tuhela su slavili sa 3:0. Duel je obeležio nekadašnji "kraljević" Anhel di Marija sa dva gola, dok je treći pogodak delo Tome Menijea.

Zidan i dalje nema poraz u Primeri, ali remiji sa Viljarealom i Valjadolidom su nedopustivi u svesci Florentina Pereza. Španski mediji su već krenuli sa spekulacijama da se razmišlja o rastanku sa junakom "Santijago Bernabea", deluje da spasilačka misija ne uspeva u drugom mandatu.

Problem je to što se Zizu vratio tek polovinom marta u Madrid, Francuz ima još tri godine na svom ugovoru te bi prerarni rastanak itekako koštao Pereza i kompaniju. Procena je da bi Madriđani morali da plate obeštećenje od oko osamdeset miliona evra, plata Francuza je 13 miliona evra neto, dodajte na to poreze i eto neugodne računice za Pereza.

Spominje se Murinjo, ali je to daleka priča. Mada ako Real nastavi sa partijama poput one od juče kada nisu imali ni šut u okvir gola Parižana, može se svašta očekivati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 20.09.2019
15:38

Ja zaista ne razumem zasto postoje ovakvi ugovori? Radis lose posao, treba da dobijes otkaz bez ijednog dinara pa ovako ispada njemu jos bolje da ga najure nego da ostane da se muci tu.

avatar
Misosesic
Friday, 20.09.2019
11:00

Realova dva problema su vezni red i Napadač.Vezni red treba izmeniti iz korena.Krossa i Modrica prodati.Real mora dovesti Mbapea ako misli imati tim za borbu u Spaniji i Evropi sljedećih 10 godina.Benzema je u godinama a nikad nije bio nekakav kalibar od igrača.Ali vezni red je trenutno najslabija karika u Realu.

avatar
koma73
Friday, 20.09.2019
07:49

Murinjo će sigurno da ih spase :)))