Četiri razloga zbog kojih Juve veruje u prolazak večeras!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Juventus se uzda u brojeve...

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Juve je u teškoj situaciji, jure 2:0 iz prvog susreta, "Alijanc" će večeras biti tvrđava, mada je Atletiko posle prvog meča favorit za prolazak dalje.

Juventus ipak veruje da će otići u četvrtfinale.

Ovo su razlozi.

1. Kristijano Ronaldo, odnosno njegov skor protiv Atletika, bili su mu omiljena žrtva, od 11 mečeva u kojim je Ćolov Atletiko primio tri gola, šest puta je to bilo protiv Reala, Ronaldo je dao pet het-trikova u tim mečevima.

2. Atletiko mnogo slabije igra na strani. Naime, statistika kaže da je Atletiko dao samo dva gola ove sezone van svog stadiona u grupnoj fazi.

3. Madriđani su dobili samo jednu od osam utakmica u nokaut fazi u gostima u poslednjih osam mečeva, bilo je to pre dve godine protiv Leverkuzena. Doduše, ovde mogu da izgube i prođu.

4. U 80% susreta tim koji dobije prvi meč sa 2:0 kod kuće, prođe u naredno kolo. Ali, u Ligi šampiona su poslednja četiri tima koja su imala tu prednost posle prve utakmice eliminisana u revanšu.

Što se kaže davljenik se za slamku hvata, pa ovi brojevi Juventusu ulivaju nadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
forza ACM
Tuesday, 12.03.2019
20:39
avatar
Badr Hari
Tuesday, 12.03.2019
20:00

Ja vidim najmanje 5 razloga da veruju u prolaz dalje: Kuipers i 4 pomocnika. Kada tome dodamo i VAR sobu onda zapravo nema nijedan razlog da ne veruju kako su vec u cetvrtfinalu. :D

avatar
nik22
Wednesday, 13.03.2019
00:02

Ti se izmaltis dobro