Čim prođe pandemija, Juve završava ogroman posao

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.05.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Ugovor je nastolu, penkalo spremno!

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Paolo Dibala će uskoro potpisati novi ugovor sa Juventusom, tačnije čim se otvore granice i aerodromi!

Kako prenosi Gazeta delo Sport, sve je dogovoreno, Dibala dobija ugovor do 2025. godine i to znatno poboljšaniji, ali će ga potpisati tek kada njegovom agentu bude omogućeno da sleti u Torino.

Usled pandemije, on nije u mogućnosti da dođe u Italiju, tako da je posao privremeno stopiran, ali je sve odavno dogovoreno.

Nije poznato koliko će Dibala imati veća primanja od trenutnih 7,5 miliona evra godišnje, ali se zna da će imati i određene bonuse uz znatnu povišicu.

U prevodu, od njega će biti samo plaćeniji Kristijano Ronaldo koji ima nenormalnih 30 miliona evra godišnje, a onda sledi De Liht sa osam, ali njega će uskoro preskočiti Dibala.

Argentinac je u Juventus stigao leta 2015. godine iz Palerma za 40 miliona evra, a do sada je odigrao 216 utakmica, dao je 91 gol i dodao 36 asistencija.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Monday, 18.05.2020
22:31

Ako Ronaldo prima 30 Dibala bi trebao 15, po meni nenormalno je da CR odskace toliko sa primanjima od drugih, dobar je on idalje al po meni trenutno sad nije bas mnogo bolji od Dibale

avatar
Mirjevac
Tuesday, 19.05.2020
01:00

Ronaldo ve cduze vreme nije vise ono sto je bio, ali on je marketinski skup, on donosi pare na reklame na sve ssto on uuradi Juve to unovci, Dibala je odlican igrac ali nije kao Ronaldo tako Marketinski aktuelan! Tako mesi u Barci, nejmar u PSZ, tako je i Mbape pstaje sve vise aktuelniji za zaradjivanje para na njega! U tome je poenta, oni donose klubovima svoju platu i plus jos para za klub i naravno igraju jos dobro!