Cirkus u Londonu - Trojica "tobdžija" odbila smanjenje plata, jedno ime ste verovatno pogodili!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 20.04.2020.
23:20
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji ga posebno ističu.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisali smo, Arsenal je prvi među premijerligašima "dogovorio" kresanje plata igrača na timskom nivou. Većina prvotimaca je pristala na smanjenje zarade u iznosu od 12.5 procenata, ali bi svoje plate mogli dobiti u potpunosti u zavisnosti od plasmana u LŠ ili LE.

Na igračima je bila puna odgovornost odluke da li će prihvatiti predložene mere ili ne. Danas su se pojavili navodi da tri igrača nisu odgovorila pozitivno, sada engleskim medijima kruži da je jedan od njih i Mesut Ozil!

Nemac je ujedno i najplaćeniji igrač tima, kreativac zarađuje neverovatnih 350 hiljada funti nedeljno što već neko vreme predstavlja finansijski izazov za klub iz Londona.

Agent igrača je izjavio da ovo nije konačni odbitak predloga kluba već samo čekanje i procenjivanje situacije. Po rečima agenta Erkuta Soguta, klubovi i dalje mogu napraviti profit kao prošlogodišnji i da će se prava situacija videti kroz tri ili šest meseca te bi se tada moglo pričati o platama.

Baner

Ovo će, ukoliko se ispostavi kao istinito, samo dodatno urušiti poziciju Ozila u timu koja je već na tankim nogama zbog neubedljivh partija jednog od nekada najkreativnijih fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 21.04.2020
14:16

ja bi ovo prihvatio samo pod uslovom da potpise da ako se finansijske prognoze kluba ostvare da ce mu se retroaktivno oduzeti plata za cijelu proslu godinu. u suprotnom arivederci. nije li pravilo da ako igrac ne primi vise od (mislim dvije plate) da je slobodan u izboru novog kluba? eto rijesenja, prestanite placati lika i ode...

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 21.04.2020
09:54

I treba da ih zeza,ko im je kriv...

avatar
Nemanjici
Tuesday, 21.04.2020
06:39

Sebicno i jadno