Čovek je rođeni pobednik, znate koliko pobeda ima Kristijano Ronaldo, a koliko Mesi?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.12.2020.
21:19
Izvor: Sportske.net

Jasno je da su njih dvojica najbolji u ovom milenijumu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Gledajući utakmice od 2000. godine, znate li ko ima najviše pobeda među fudbalerima u Ligama petice?

Naravno, to je Kristijano Ronaldo.

On je današnjom pobedom Juventusa nad Đenovom stigao do svoje 400. pobede u karijeri igrajući za Mančester junajted, Real Madrid i Juventus (računamo samo pobede u Ligi petice).

Daleko je ispred svojih pratilaca, Lionel Mesi je drugi sa 365 pobeda, Điđi Bufon treći sa 350.

Jednostavno, čovek je pobednik.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 14.12.2020
03:32

ja cu sa 50 profila da pokusam da ismevam njegove rekorde i sam sebi dajem pluseve. :D

avatar
Badr Hari
Sunday, 13.12.2020
23:01

Tek prvi od 8 rekorda, a prošlo je već skoro sat i po vremena od kraja utakmice, koje je izlizani oborio/postavio i hvalospeva za maestralnu utakmicu na kojoj se nije video, ali je postigao 2 gola sa svoje prirodne pozicije nakon izmišljenih penala, identično kao i protiv Barse. Čovek ima 400 pobeda u karijeri, wow... pa toliko nije imao niko od Bjorn Borga do Roger Federera. I njih je ostavio u prašini kao i Sotomayora, Usain Bolta i Jordana. 😂

avatar
Rise up
Sunday, 13.12.2020
22:31

Logicno. Stariji je 2 godine, ima 2 sezone vise u nogama i 70 utakmica vise. Jedino u cemu je Ronaldo bolji od Mesija je mentalna snaga,on ce da grize 90 minuta,ako treba da pada i simulira samo da njegov tim pobedi,ako vodi 5:0 on zeli da pobedi 6:0 ili 7:0 ,kao i radna etika i posvecenost treninzima. Mesi je genije i jasno bolji igrac ali nema jedino tu strast.

avatar
Badr Hari
Monday, 14.12.2020
02:54

Logično, najmanje 100 utakmica su timovi u kojima je igrao dobili otvorenim sudijskim pljačkama, pre svega Juventus i naročito Real i sada se njemu kao pripisuju te pobede. 😂 Jedino u čemu je bolji je simuliranje i marketing koji je neviđen u svetu sporta, a bilo kakva fudbalska poređenja sa Messijem su plodovi njegove marketinške fikcije. Recimo Zlatan Ibrahimović je izmislio fudbal za njega i još mnooogo drugih (nabrajanje bi mi izlizalo tastaturu). To što grize ne grize kluba radi nego sebe radi, odnosno svojih golova sa penala na osnovu kojih će marketing od njega praviti 'boga fudbala' i pritiscima, korupcijom i beskonačnim ponavljanjem nebuloza poput 'brži od Usain Bolta', 'skače više od Sotomayora i Jordana', 'ima telo dvadesetdvogodišnjeg dječarca sa 2% masti' i sl. krasti ZL za njega.

avatar
Visca Barca
Monday, 14.12.2020
15:52

Znaci 2 sezone vise ili kao sto kazez 70 utakmica vise a samo 35 pobede vise od Mesija, hahaha, pa covek izagje veci luzer nego pobednik, u svaki slucaj bravo za autora teksta .