Crno na belo, bordo na plavo - Barso, rasprodaj trio i vraćaj Nejmara!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.03.2020.
17:10
Izvor: Sportske.net

Sve je tu.

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Barselona je opet na udaru i opet je tu vesela statistika koja podseća Katalonce na kardinalne greške. Reklo bi se, ko prati Barsu, sve je pošlo nizbrdo kada je Nejmar odlučio da ode u PSŽ.

Od tog trenutka, Barsa kreće da se razbacuje novcem kako bi pronašla tog "savršenog" partnera u zločinu, za Lea Mesija. Prvo je došao Osman Dembele iz Borusije Dortmund, pa potom Filipe Kutinjo, da bi letos stigao i Antoan Grizman.

Statistika se baš na "El Klasiku" - "preklopila" - Dembele, Kutinjo i Grizman, zajedno su za Barsu odigrali 186 utakmica, identičan broj koliko je i Nejmar od 2013. do 2017. godine.

Sva trojica, zajedno su postigla 54 gola i 35 asistencija. Nejmar sam je na 186 utakmica postigao 105 golova i dodao 59 asistencija.

Statistika je nekada kao bikini, ali bojimo se da je ovde sve jasno - ni Dembele, ni Kutinjo, a nažalost, do sada ni Grizman - nije pokazao da je "kliknuo" sa Mesijem, kao što je nekada Nejmar.

Podsetimo, Mesi je nedavno rekao da bi voleo i Nejmara i Lautara Martineza da vidi u dresu Barselone, a kada pogledamo ove brojke gore, niko ne može ni da mu zameri.

Samo, Barsa je već "bacila" 345 miliona evra...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 02.03.2020
21:16

Nejmar,Martinez,Mesi....Bio bi najjaci napad na svetu.......Ali bi i kostalo....

avatar
P. S.
Monday, 02.03.2020
20:43

Ne znam zašto se potencira na nekim 'klikovima' sa Messijem, pa čak i na statistici, kada je tu stvar više nego jasna i očigledna? Sa jedne strane Neymar, jedan od najboljih fudbalera, možda i najbolji posle Messija, sa druge strane Kutinjo prosek, Grizman ispod proseka, a Dembele čak nije ni fudbaler, a kamoli dobar. Gde se to i kada moglo porediti?

Da nije napustio Barsu Neymar bi verovatno u ovoj sezoni preuzeo primat od Messija, Barsa bi bila daleko bolja, a on u zavisnosti od rezultata Barse možda bio i u najužoj konkurenciji za narednu ZL. Od ove trojice Barsa nema apsolutno nikakve koristi, tim pre što dvojica praktično i nisu u Barsi.

avatar
Rise up
Monday, 02.03.2020
20:36

I Barsa i Nejmar su na gubitku evo tri sezone.Nejmar je bacio tri godine fudbala. Titule francuske lige stvarno ne shvatam ozbiljno. Jeste Barsa zaradila puno od tog transfera ali je tri godine oslabljena. Bez obzira sto nemam neko misljenje o Nejmaru kao coveku, stvarno je genijalan fudbaler.

avatar
Mirjevac
Monday, 02.03.2020
19:39

Nije ni cudo da Barca sa ovakvom klubskom upravom pravi takve katastrofalne greske, kad ova Barcina uprava sijunira svoje naj booljje igrace i ne samo naj bolje vec sve igrace spijunira i to dobro placa tu sijunazu! Nadam se da ce barca moci bar da osvoji ligu spanije ako nista vise, zato nadam se da ce uskoro doci izbori i da ce se cela ova uprava promeni, i da Barca sa novom upravom ali pravom upravom da startuje u nove pobede! Dotle ce da se strpimo!

avatar
GoHardV3
Monday, 02.03.2020
22:03

Je l ti prijalo oducavanje od fudbala sinoc? :D

avatar
GoHardV3
Wednesday, 04.03.2020
15:55

Opet da pitam, je l prijalo oducavanje od fudbala? Pa sta je ono, Leganes ili Barselona, mada iskren da budem Almeria bi mozda i stvorila neku sansu za razliku od Barse :D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 03.03.2020
18:33

Nakon cetri godine, jedva jednom da real pobedi, i ti to zoves oducavanje, hahahahh! Barca je u krizi ali moze da igra dobro i to je pokazala u prvo poluvreme, ali nedostaje napadac koji se treba nadje u protivnickom sesnaestercu, kao sto je to Benzema u relu, mnoge barceine lopte su bile do sesnaesterca ali u njemu nij bilo nikog, Mesi se skoro uvek negde na sredinu terena nalazioi igraci sa loptama ga traze u sesnaesterac ali njega nije bilo i zato je to tako! Da je trener barcin pustio novog napadaca i da on bude u sesnaestercu bila bi druga prica, ali sad je gotovo! Pike vise nebi trebao da igra i jos poneki od barcinih igraca, ali bilo sta bilo real je pobedio jedva nakon cetri godine, barca mu dozvoli da pobedi, da se nebi naljutio da sve barca pobedjuje nije realno! Samo zapamti da barca opet ce da osvoji ligu spanije, ni reaalu ne cveta cvece i on slabo igra!