CSKA u poslednjim minutima do Lige šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.05.2015.
15:07
Izvor: Sportske.net

Ekipa za koju nastupa srpski reprezentativac Zoran Tošić u poslednjim minutima meča je stigla do kvalifikacija za Ligu šampiona kroz nacionalni šampionat.

Twitter, sport-express
Twitter, sport-express

Povezane vesti

Gotovo je i rusko prvenstvo, šampion je Zenit što se znalo i pre ovog kola. Ipak, ono što se nije znalo jeste ko će u kontinentalne kvalifikacije, kao i ko će u niži rang.

Rostov je danas mogao da pobedom izvuče opstanak u najjačoj ruskoj ligi, vodio je protiv CSKA sve do 88. minuta, ali su gosti zlata vrednim golom uspeli da pošalju ovu ekipu u plej-of za opstanak i tako dođu do boda koji ih je poslao u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Gol je postigao Verblom, srpski internacionalac Zoran Tošić je odigrao ceo meč.

Tragedija je zadesila Krasnodar, ekipu koja je nakon samo 7 godina postojanja mogla da se plasira u Ligu šampiona.

Ispostavilo se da im je pobeda bila dovoljna, ali nisu do nje došli na gostovanju Dinamu iz Moskve. Gol Dinama je prava majstorija Džudžaka na asistenciju Kuranjija, da bi gosti uspeli da izjednače preko Širokova samo dva minuta nakon toga.

Ovaj rezultat im je odgovarao sve do 88. minuta meča u Rostovu kada je Verblom uspeo da donese Ligu šampiona ekipi CSKA.

Dakle, u Ligu šampiona će direktno Zenit, CSKA ide u kvalifikacije, a u Ligu Evrope će Lokomotiva kao pobednik kupa, baš kao i Krasnodar i Dinamo.

Torpedo i Arsenal su ispali, u baraž će Rostov i Ural.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke