Čudesni Luis Suarez ovaj put nedovoljan, Selta odnela bod!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.02.2021.
22:56
Izvor: Sportske.net

Čudesni Urugvajac, ali Selta je izvukla bod, da li je trka ponovo otvorena?

EPA-EFE/JUANJO
EPA-EFE/JUANJO

Povezane vesti

Fudbaleri  Atletiko Madrida i Selte remizirali su rezultatom 2:2 (1:1) u 22. kolu La Lige. 

Luis Suarez je ponovo bio heroj Atletika sa dva pogotka, ali je rezervista Fereira u samom finišu izjednačio na 2:2. 

Verovali ili ne, Luisu Suarezu su bila dovoljna dva šuta u okvir gola i to su ujedno bila i JEDINA DVA za tim Atletika na večerašnjem meču, za preokret protiv ekipe iz Galicije. Ipak, ni to nije bilo dovoljno za pobedu, no da krenemo od početka.

Nije dobro počelo za Madriđane, pošto je Selta zasluženo povela u 13. minutu golom Santija Mine, posle maestralnog centaršuta Uga Malja.

Atletiko se mučio teško je dolazio do opasne zone i protivničkog šesnaesterca, a onda je pravo ni iz čega, Suarez postigao svoj prvi gol. Posle sjajne akcije, Ljorente je centrirao, a Urugvajac sa druge stative iz klizećeg pogodio za 1:1.

U drugom poluvremenu gledali smo sličnu igru Atletika, nedovoljno opasnu, ali dovoljno da Suarez ponovo ni iz čega postigne gol. Kondogbija je dugom loptom pronašao Renana Lodija, koji iz prve oštro centrira u peterac, a tamo je ponovo iz klizećeg iza leđa golmana Selte šalje Suaerez.

Urugvajac je tako stigao do svog  16. gola na 17 odigranih utakmica ove sezone u La Ligi, čime je prestigao i legendarnog Kristijana Ronalda, koji je na 17 mečeva dao 15 golova u sezoni 2009/10.

Selta je imala još jednu veliku priliku preko Jaga Aspasa, ali je sjajni Kondogbija neverovatnim klizećim startom u poslednjem trenutku sačuvao gol Atetika.

Ipak, u 90. minutu, usledio je pravi šok za Madriđane, Solari je  pobegao po desnom boku, vratio u peterac, a tamo je Fereira na  pravom mestu za 2:2.

Madriđani su ostali lideri na tabeli sa neverovatnim učinkom 16-3-1 i sa čak osam bodova više od Barselone i Real Madrida, uz čak i meč manje... i dalje je Simeoneov tim glavni kandidat za titulu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 08.02.2021
23:25

Ma ne mogu poverovati da je neko uspeo da prestigne izlizanog??!! I to baš ovaj sa 98% masti u svojoj 35-oj godini da nadmaši izlizanog kada je imao 24 godine i 1.2% masti, ccc... Zato će izlizani u 37-oj čuda činiti kakva niko nikada nije, uključujući i njega samog. 😂😂😂

avatar
P.S.
Monday, 08.02.2021
23:04

Sreća Barsina što je Atletiko prihvatio ovoga Suareza za dž, bez da traže nadoknadu. Prosto je neverovatno koliko očajno Suarez igra odbranu, čime je upropastio Barsu, a sada evo propasti i Atletiko. Srećom te su Kuman i Bartomeu prepoznali glavnoga krivca za propast Barse i najurili ga na vreme. :D