Čudesno poluvreme Ansua Fatija!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.09.2020.
21:32
Izvor: Sportske.net

Šta radi ovaj dečak!

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Španija je ugostila Ukrajinu i u prvom poluvremenu razbila rivala - 3:0, a blistao je Ansu Fati.

Momak rođen 31. oktobra 2002. godine je po prvi put bio starter u reprezentaciji, nakon što je pre nekoliko dana debitovao na meču protiv Nemačke, ušavši sa klupe.

Poverenje Luisa Enrikea opravdao je već posle stotinak sekundi, kada je u prvom kontaktu sa loptom proturio čuvaru kroz noge, prohujao po levoj strani i iznudio penal koji je realizovao Serhio Ramos.

Ansu Fati je nastavio da briljira i da izluđuje svoje čuvare, a onda je atraktivnim makazicama pokušao da pogodi mrežu, da bi potom i šutirao za malo pored gola nakon novog ringišpila.


To mu nije pošlo za nogom, ali onda je usledio novi trenutak magije. U 32. minutu uneo je loptu u sredinu, i onda u stilu Tijerija Anrija raspalio i pogodio od stative dalji ugao za 3:0!

Prethodno je Serhio Ramos pogodio po drugi put, posle asistencije Danija Olma, ali i pored dva gola, kapiten Španije i Real Madrida, bio je u senci čudesnog dečaka La Masije.

Navijači Barse već likuju i luduju po društvenim mrežama i tvrde da Fati mora da bude starter na poziciji levog krila... sada je red da Ronald Kuman napravi dobitnu kombinaciju sa njim, Mesijem, Grizmanom, Kutinjom....

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 06.09.2020
21:46

I biće još 'čudesnih poluvremena' ovoga dečaka na utakmicama niskog intenziteta poput ove, na kojima protivnički defanzivci stoje malko podalje ne ispoljavajući preteranu agresivnost ni ka lopti ni ka protivničkim napadačima. Problem su naravno one druge utamice protiv agresivnih, snažnih i brzih protivnika na kojima on nažalost još dugo vremena neće moći da pomogne Barsi.