Čudo je moguće, Ibru gledamo na EURO!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.11.2020.
21:11
Izvor: Sportske.net

Bukvalno svi želimo ovakav ishod.

Epa/Oliver Weiken
Epa/Oliver Weiken

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je juče osvojio dvanaestu Zlatnu loptu u Švedskoj kao najbolji sportista te zemlje.

Ibrakadabra je potom u intervjuu naveo kako bi se vratio u reprezentaciju ukoliko to ne bi predstavljao preveliki pritisak za trenera, ali i njegove saigrače. Podsetimo Ibrakadabre se povukao posle Evropskog prvenstva 2016. godine.

Ipak njegova forma je neupitna, klasa je već tu - Ibrahimović doživljava drugu ili treću mladost u Milanu. Šveđanin je najbolji strelac Serije A sa deset golova, Ibra je odigrao tek šest utakmica u Kalču.

"Dajte mi vremena, razmisliću o tome. Ali mora doći od trenera (Andersona). Zato što ako misle da ću biti distrakcija onda nisam zainteresovan. Ako misle da mogu poboljšati nešto onda ću razmisliti o tome", izjavio je Ibra posle ceremonije.

Anderson, selektor Švedske, je ubrzo izjavio kako će kontaktirati Ibrahimovića, ali da ima još dosta vremena za to pošto reprezentacija igra sledeću utakmicu u martu mesecu.

Podsetimo Švedska se nije snašla u Ligi Nacija, u konkurenciji sa Francuzima, Portugalcima i Hrvatima zauzeli su poslednje mesto. Ipak mesto na EURO 2021 su obezbedili još ranije kroz kvalifikacije, nastupaće u grupi E gde će se sučiti sa Poljskom, Slovačkom i Španijom.

Ibra bi zagazio u petu deceniju, ali jasno da bi bio među favoritima za najboljeg strelca šampionata ukoliko nastavi sa dosadašnjim partijama.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke