Da je sačekao, Anćeloti bi danas opet dobio posao! Vezuv proključao!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.01.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Napoli se blamira, čeka ih kup protiv Lacija, Gatuzo izgubio četiri od pet mečeva. Niko u ovom veku osim Zemana nije bio tako loš, ali predsednik ne može da vrati smenjenog trenera!

EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO
EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO

Povezane vesti

U Napoliju cirkus. Sinoć, posle novog poraza i nakon što je tim nastavio da posrće, usledio je novi kazneni kaarantin, ekipa će tu ostati do kup utakmice sredinom nedelje. Pričalo se o ostavci Gatuza koji je osvojio tri boda u pet kola šampionata.

On je demantovao, rekao da neće ostati par meseci, da tim mora da radi i da se vrati principima, da se previše priča o stvarima van terena i da je ono što se dogodilo protiv Salcburga, odnosno odbijanje tima da ode u karantin, žestoko poremetilo odnose, da je teško vratiti sve u normalu.

Gatuzo se navodno sukobio sa igračima još u poluvremenu, pljuštale su kritike, a njegova sreća je što je Anćeloti našao angažman. Da nije, kako pišu napuljski mediji, on bi od jutros bio vraćen na klupu u dobrom starom italijanskom stilu, pošto bi ostao na platnom spisku kluba.

Ovako, De Laurentis to ne može da učini, ali može da dovede drugog trenera, Napoli je samo deset bodova iznad zone ispadanja, niko ne pominje Evropu i Ligu šampiona i čini se da je ovaj tim daleko od nekog ozbiljnijeg izazova. Ostaje kup, Napoli čeka Lacio u četvrtfinalu u utorak, gosti su u strašnoj formi, ako Napolitanci ispadnu, moguće je da će to biti kraj za Gatuza.

Ali, koga dovesti?

Niko ne želi da prihvati vruć krompir, mnogi se klade na Reju koji je dobar prijatelj sa De Laurentisom, ali on je selektor Albanije.

Niko nije imao ovako lošu seriju na klupi Napolija od početka veka i Zdenjeka Zemana. Što se transfera tiče, pominje se dolazak Politana kome je propao transfer u Romu, kao i Cimikasa, levog beka Olimpijakosa, koga hoće i Arsenal. Problem je što Napoli ne može da proda Gulama, ali realno, ko će u ovoj situaciji razmišljati o prelaznom roku.

Gatuzo se izvinio navijačima, rekao da tim zaslužuje da ih gađaju paradajzom, ali veruje da može Napoli da izvuče iz krize. Doduše, on je jedan od retkih koji to misli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BojanMC
Sunday, 19.01.2020
13:25

Menjati visestrukog osvajaca lige sampiona, GENIJA, TAKTICARA, VELIKOG KARLA ANCELOTIJA za gatuza,amaterski potez. Ovo sam isto pisao odmah, kad su ga oterali, znao sam da slede blamaze.

avatar
Red to the bone
Sunday, 19.01.2020
15:29

Pucali sebi u noge na zalost, ali ustace Napoli ponovo, zivi bili pa videli. PS mali mesi da ima kohones otiso bi u Napoli ko Maradona onomad i desnom nogom im doneo Skudeto

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Sunday, 19.01.2020
16:11

Veliki taktičar,a treniro klubove isto ko Guardiola,sa već jakim timom i neograničenim budžetom
Veliki taktičari su Mou i Conte

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 19.01.2020
13:08

Harakiri de Laurentis