Da li je mladi fudbaler Mančestera naljutio Murinja?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.03.2017.
21:53
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler koji je pod ugovorom sa Mančester junajtedom, Andreas Pereira, istakao je da je malo naljutio Murinja kada je izabrao da ode u Granadu ove sezone.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda i mladi reprezentativac Brazila, Andreas Pereira, istakao je da je donekle naljutio Murinja kada je odlučio da ode u Granadu na pozajmicu.

Pereira će do kraja sezone igrati u Primeri, a nakon toga se očekuje njegov povratak u Premijer ligu u ekipu Mančester junajteda gde bi mogao da konkuriše za najjači sastav kod Murinja.

Tokom prelaznog roka prethodnog leta Pereira je imao nekoliko ponuda, a Murinjov savet je bio da izabere Fulam našeg Slaviše Jokanovića.

"Želeo je od mene da odem u Fulam, ali nisam otišao. Španija mi je približnija što se fudbala tiče, bio sam srećan kada je Granada bila zainteresovana. Murinjo mi je rekao da je veoma važno da igram tamo čitavu sezonu", istakao je ovaj momak.

Pereira je postigao 4 gola ove sezone u Granadi, a upisao je 25 mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RB Leipzig(baacckk)
Tuesday, 14.03.2017
22:57

Mlad ? Pravac u Lajpcig!

avatar
Tuesday, 14.03.2017
22:57

Дечко је велики потенцијал, треба да се развија. Не пратим Гранаду, не знам да ли игра уопште. Ако игра, Мурињо од тога може само да профитира за годину-две... Не знам шта се љути.

avatar
Berba9
Wednesday, 15.03.2017
03:12

Igra odlicno, jedan im je od najboljih igraca ove sezone, na pocetku sezone je kruzio podatak da je bio medu vodecim u ligi po broju stvorenih sansi za saigrace