Da li je Murinjo napravio uspeh? Kako će izgledati Totenhem naredne sezone?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.07.2020.
13:39
Izvor: Sportske.net

Sve će se svesti na ubeđivanje, može li ovaj Totenhem više?

EPA-EFE/Will Oliver
EPA-EFE/Will Oliver

Povezane vesti

Totenhem je završio sezonu ispred Arsenala, dokopali su se odličnom serijom u finišu šestog mesta na tabeli, igraće u kvalifikacija za LE.

Klub je već prvog dana nakon završetka sezone ostao bez osmorice igrača, potvrđen je odlazak veteran Vertongena, Belgijanac posle  315 mečeva u dresu "Pevaca" otići iz kluba.

Holandski golman Vorm koji se vratio kao zamena za povređenog Ljorisa takođe odlazi, a za mlade igrače Statama, Hajndsa, Tainia, Patersona, Dinzeja, Klarka odlaze.

Poznato je da Murinjo traži pojačanja u odbrani, ali i novog napadača, nekoga iskusnog, kao alternativu za Kejna i izgleda da bi Nando Ljorente mogao da se vrati u klub. "Kralj Lavova" je otišao u Napoli kao slobodan igrač, nije se naigrao u Italiji, pa bi rado ponovo došao u London, na Apeninima je odigrao 666 minuta u svim takmičenjima.

Čeka se dogovor oko Hojberga iz Sautemptona koji želi u London, iako je Everton prihvatio da plati oko 25 miliona funti za njega. Traže i desnog beka, dosta je imena u igri, ali budžet je mali, iako je Murinjo preuzeo tim koji je bio na 14. mestu od Poketina, imao seriju povreda, ostao bez Kejna i Sona u isto vreme, no, na kraju šest mesto nije loš rezultat, iako je sa Poketinom prošle godine tim igrao finale Lige šampiona.

Ali, od Murinja se očekuje mnogo naredne sezone, kada provede pripreme sa timom.

Pominje se i dolazak Kaluma Vilsona nakon što je Bornamut ispao,  jasno je da za neka veća pojačanja nema novca, ali je barem Murinjo dobio obećanje da nijedna od zvezda tima neće biti prodata.

Bonus baner

Pokušava i dalje da se dočepa Vilijana koji je slobodan agent, ili eventualno Kutinja, ali mora da razigra Ndombelea. Svakako da će Murinjo probati da ubedi Levija da ipak dovede neko zvučno ime, ali male su šanse da se ekipa ozbiljnije pojača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 28.07.2020
07:21

Ograničen tim , mali roster , prejaka konkurencija, pročitani trener , ima samo sreće što neće imati toliki pritisak kao u CHE , i MU...da nije tako , Božić ne bi dočekao na klupi.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 27.07.2020
21:05

Steta sto su propustili Meniea , Vilian sada je obavezan :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 27.07.2020
16:32

Zasto cesto ne napisete ceo tim jos jednom da to ljudima bude preglednije?

avatar
Amalainter
Monday, 27.07.2020
14:06

Dovedu mu Ljorentea jednog od najboljih napadaca sveta,Hojberga,Vilsona i ocekuju mnogo..Hahahahhaaa

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 27.07.2020
13:59

Tu je Frejzer i Bornmuta koji je odlicno resenje a dzabe ili male pare... Moze da proda Lamelu koji ne igra bog zna kako