Da li je ovo Jokanova sudbina?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.11.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net

Stižu nove informacije sa Ostrva u vezi daljeg statusa srpskog stručnjaka.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ekipa Fulama nalazi se u sve dužoj seriji poraza, proteklog vikenda protiv Liverpula (2:0) su upisali i sedmi u nizu, pa su sve glasnije i spekulacije u vezi moguće smene trenera Slaviše Jokanovića.

Fulam ima najgoru odbranu u ligi, primili su ubedljivo najviše najviše golova u prvih 12 kola (31) i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli, ali ono što navijače ovog kluba još više brine, to je i podatak da je sada i napad zatajio, pa Jokanovićev tim u tri uzastopne premijerligaške, plus još jednu utakmicu protiv Mančester sitija u Liga kupu nije postigao nijedan gol.

Ipak, i pored pritiska javnosti, prvi čovek kluba Šahid Kan još uvek ne povlači potez koji mnogi očekuju, pa će, izgleda, srpski stručnjak ostati na svojoj poziciji bar do sledeće utakmice sa Sautemptonom.

To se može zaključiti i posle jučerašnje Jokanovićeve izjave, gde nijednom rečju nije nagovestio mogući odlazak sa klupe Fulama. Naprotiv, motivisan je da nastavi sa radom, kako bi ekipu izvukao iz krize.

''Ne zanimaju me spekulacije, ne želim da govorim o svom statusu, već samo u situaciji u mojoj ekipi. Sve je to normalno, ljudi pričaju da li ću ostati ili ne, ali ja se na to ne obazirem i jedino sam fokusiran da nađen način da pomognem svom timu'', istakao je Jokanović i dodao da je video pozitivne pomake u igri protiv Liverpula.

Nadamo se da će u tome i uspeti tokom aktuelne prvenstvene pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 12.11.2018
15:28

Sad bi bio heroj da ga sudije nisu sprecile protiv Liverpula da odnese tri boda. Moze on ovo lako da preokrene.

avatar
JFT96
Monday, 12.11.2018
16:45

Plasticaru kako bilo protiv popularnih karamela?😎