Da li ove brojke bacaju u senku Junajtedov povratak u Ligu šampiona?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.07.2020.
19:41
Izvor: Sportske.net

Da li je Solskjerov tim dovoljno dobar i da li je povratak u Ligu šampiona povratak i na staze stare slave?

EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool
EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted je uspeo da se dokopa Lige šampiona, pobedom nad Lesterom, overio je treće mesto, sa 66 bodova, isto koliko ima i Čelsi.

Engleski statističari su se odmah pozabavili ovim uspehom, ističući da su Junajted i Čelsi sa najmanjim brojem osvojenih bodova uspeli da obezbede plasman u Ligu šampiona.

Ipak, ono što je još više u centru pažnje, jeste što je Junajtedu danas dosuđen 14. penal u Premijer ligi, što je novi rekord u jednoj sezoni elitnog ranga.

Očekivano, navijači koji ne vole Junajted ističu ove brojke, uz napomenu i da je VAR često ove sezone sačuvao Solskjerov tim, odnosno "presudio" u njegovu korist.

Bilo kako bilo, Junajted se vraća u Ligu šampiona, gde svakako pripada po svojoj tradiciji i veličini, a sada je na Solskjeru da sklopi tim koji neće obrukati slavno ime.

Za početak, ima šansu da osvoji i Ligu Evrope u avgustu, a onda i da se pripremi za paklenu narednu sezonu u kojoj će morati da se uključi u vrh Premijer lige, i da ne dopusti da najveći rival Liverpul osvoji 33 boda više...

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 28.07.2020
07:53

Pogba je očigledno zarobljen, nema ko da plati njegovu platu, i istaće to da odradi. Ako se ne buni , može da bude koristan , ako ponovo počne da zabušava , stvara se problem. United mora da pojača mnogo odbranu i da nadje jednog alternativnog napadača. I jedna stvar mora da se uigra, MARTIAL i RASHFORD skoro nikada nisu zajedno u formi, ovom timu treba novi Cole-Yorke tandem da bi sve to išlo kako treba .

avatar
_mladen_
Monday, 27.07.2020
13:00

Ako Ronaldo vidi ovoliki broj penala, ima da pozeli da se vrati u Junajted. :D

avatar
LFC*19
Monday, 27.07.2020
11:07

Kupili su ls od lestera :)))

avatar
Man united
Sunday, 26.07.2020
21:24

Од када је забрањено свирати пенал? Зашто би се ико стидео броја досуђених пенала? Лицитира се ту са бројем пенала као да су неправедно досуђени.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.07.2020
21:22

Junajted treba da sece i vrati Hendersona, posto realno nisu u situaciji da kupe Oblaka. Pored toga MORA da se dovede vrhunski stoper, i jedan kvalitetan veznjak jer je klupa u rangu Cempionsipa. Ako bi se napred doveo Sanco to bi bio kompletiran napad za narednih 5 godina... Ta tri igraca bi kostala 150-200 miliona, cak i u ovakvim uslovima. Junajted za to realno nema pare, tako da bi trebalo da gadja tog stopera pod obavezno i da eventualno iskoristi zelju Sanca da dodje.... Nisu u situaciji da se jure sa Liverpulom i Sitijem cak ni naredne sezone, tako da moraju strpljivo da grade tim, koliko god se ta rec izlizala posle Fergusona.

avatar
mrancic
Sunday, 26.07.2020
20:16

Junajted daleko od Liverpula i Sitija.Potreban vezni,napadač i štoper.Junajted gubi važne utakmice.Mora sačuvati Hendersona a prodati bar 5 igrača.Pogbu bi trebalo prodati jer igra na silu i sutra bi otišao da može.Pitanje će koliko će i Ole ostati.Jedino ako smo spali da je uspeh biti 3. Ili 4.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.07.2020
01:30

Lose i jadno od Junajteda, Ole nije trener za Junajted, isto tako igraci poput, Lindelofa, Megvajera, Freda, Soa, Lingarda, Dzejmsa i tu nema potencijala za titulu.

avatar
miki2
Sunday, 26.07.2020
20:03

Sa Brunom ovaj tim deluje mocno, a defanzivno nisu jos na nivou da mogu da se takmice sa najboljim.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 26.07.2020
19:54

Hahah ma kako da ne, zasluženo 3 mesto ispred smešnog čelzija, problem je bio umor ovih nekoliko utakmica jer jer Ole izvodio isti tim, mi smo igrali najlepši fudbal uz Siti odkako je Bruno došao!

avatar
Hajduk United
Sunday, 26.07.2020
21:07

Mislim da 2:2 na old trafordu pa 0:3 protiv chelsea,pa 1:1 west ham...i danas ovo mučenje ipak odaje dojam da nismo jaki kad triba...a do tada je sve bilo top

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 28.07.2020
04:25

Lester je vise zasluzio LS nego propala dinastija, imate 14 nepostojeci penala od FA saveza toliko koliko i osvojeni titula, nikad vi niste igrali lep fudball, uvek ste igrali sudiski fudball kao padavicari da bi dobili nepostojece penale.