Da nije "pokeraša" Mesija, na Kamp Nou bi danas pale promene!

Autor: Milovan Longinov
subota 22.02.2020.
17:57
Izvor: Sportske.net

I pored pobede Barselone, glavni utisak danas jeste reakcija navijača!

Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp Nou ekipu Eibara rezultatom 5:0 (3:0) u 25. kolu La Lige.

Heroj neubedljive Barselone po ko zna koji put bio je - kapiten Lionel Mesi koji je u razmaku od 26 minuta postigao het-trik u prvom poluvremenu i tako rešio pitanje pobednika.

Ipak, meč na Kamp Nou, obeležile su bele maramice kao znak nezadovljstva domaćih navijača radom uprave katalonskog kluba.

U takvoj atmosferi, Eibar je bolje otvorio meč i bio konkretniji rival, imao dva, tri opasna napada, ali bez konkretnog završnog udarca.

I onda, kako to obično i bude, Mesi ni iz čega gura loptu kroz noge čuvaru, odjednom izlazi sam na Dmitrovića i bocka loptu pored - 1:0.

Usledio je nešto mirniji period igre, a dobru priliku propustio je Arturo Vidal, koji je danas neočekivano zaigrao na levom krilu.

U 37. minutu Čileanac je lepo proigrao Mesija, ovaj opet probio, po levom boku i pogodio suprotni ugao za 2:0.

Samo tri minuta kasnije, katastrofalna greška odbrane Eibara, Mesi je ostao sam, nesebično proigrao Grizmana, ali se ovaj spetljao, lopta nekako završava nazad kod Argentinca koji pogađa prazan gol za 3:0.

Do poluvremena, Barsa je imala još jedan ozbiljan napad, ali je Dmitrović maestralno zaustavio dva pokušaja, a drugi Busketsov sa samo tri metra razdaljine.

Drugo poluvreme bilo je znatno manje uzbudljivo, Barsa je povukla ručnu i nije želela mnogo da juriša, ali je veliku priliku imao Ivan Rakitić, ali je Dmitrović ponovo sjajno intervenisao.

Kike Setijen je odlučio da odmori u nastavku Pikea i Busketsa, koga su zamenili De Jong i Umtiti, a u 72. minutu šansu za debitantski nastup dobio je i novajlija Brajtvajt koji je zamenio Grizmana.

U finišu, Barsa je postigla gol, koji je opravdano poništen zbog ofsajda, dok je i Eibar zapretio na drugoj strani u nekoliko navrata preko Inuija i Oreljane, ali je Ter-Štegen bio na mestu.

U poslednjim trenucima utakmice, upravo je Brajtvajt asistent, pronašao je Mesija u petercu, a kapiten se praktično ušetao u nebranjenu mrežu.

Tu nije bio kraj, Danac je opet u šansi u narednom napadu, Dmitrović je odbranio njegov udarac u situaciji jedan na jedan, ali se lopta odbila do Artura koji postavlja konačnih 5:0.

Barselona je sada lider, makar privremeno, sa dva boda više od Real Madrida koji u nedelju od 21.00 gostuje Levanteu, dok će Eibar morati da zagrize kako bi osigurao opstanak.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 23.02.2020
00:11

Bravo Mesi majstore, bravo barca, i naravno bravo za novog igraca, dve asistencije od njega za kratko vreme u igri! Bravo za barcu i Mesija koji je doveo barcu opet na celo tabele! Nema veze i ako bude samo do sutra navece, ali barca je tu na celu tabele! Ko zna moze da se desi da barca i ostane na celu, Real je slab klub, puno kupio a slabo igraju, mislim da je to do trenera, trener je slab! Real treba da menja trenera nekog novog a ne da vraca starog! Jes da Eibar nije merilo ali pet gola su pet gola i tri boda!

avatar
iL dRaGoNe
Saturday, 22.02.2020
19:24

Ovaj čovek je neverovatan...da mu se pokloni celi svet 🙏

avatar
BlueBoy84
Saturday, 22.02.2020
19:20

Odličan tim eibara koji se ne brani ni protiv barselone niti bilo koga. Visok presing, tuda i ovaj rezultat

avatar
Tata Messi
Saturday, 22.02.2020
19:20

Sad ce doci Go Hard i reci da Messi daje golove samo slabijim ekipama.

avatar
Ja opet Ja
Saturday, 22.02.2020
19:13

Real igra veceras(subota) u 9, ne u nedelju.

avatar
Mirjevac
Monday, 24.02.2020
00:26

U pravu pogresio sa, izvinjavam se, vec kad sam poslao komentar ja sanm vido da sam pogresio¨Samo sam pogresio vreme i dan igranja reala, ali sve ostalo nisam! Sportski pozdrav.

avatar
zeks
Saturday, 22.02.2020
19:04

Ubedljiva pobeda ostvarena neuverljivom igrom. Grizman mora bolje, Brajtvajt se dobro pokazao na debiju.

avatar
P. S.
Saturday, 22.02.2020
19:00

Jeste Barsa odigrala loše prvo poluvreme, al' su bar zato drugo odigrali krajnje neozbiljno. Razlika između mučenja i ubedljive pobede je kao i uvek Messi.

avatar
Don Andres
Saturday, 22.02.2020
19:00

ovaj brajtvajt izgleda vrlo korektno.. fizicki je odlicno spreman cini se a i htjenja mu ne fali.. sta reci o messiju a da svi vec ne znaju..