Dabl-dabl Kejna, Murinjo 'pecnuo' Junajted

Autor: Stefan Matić
subota 02.01.2021.
22:26
Izvor: Sportske.net

Portugalac zabeležio ubedljivu pobedu.

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Totenhem je posle skoro mesec dana uspeo da zabeleži pobedu u PL.

U Londonu je savladan Lids rezultatom 3:0, ponovo je blistao Son-Kejn tandem. Englez je zabeležio gol i asistenciju te sada ima upisan 'dabl-dabl' učinak, napadač "pevaca" ima 10 golova i neverovatnih 11 asistencija.

Murinjo je pohvalio svoju 'desetku', ali i pecnuo neke rivale.

"Hari će biti sigurno među top tri golgetera u istoriji Premijer lige. I to bez penala. Zato što neki igrači postignu i po deset golova iz penala po sezoni. Uzgred ne pričam o Hariju Kejnu", izjavio je Murinjo za Skaj po kraju meča sa timom Marsela Bijelse.

Mnogi su protumačili ovo kao 'udarac' na Junajteda i Bruna Fernandeša. Portugalac je i sinoć pogodio sa bele tačke protiv Aston Vile čime je doneo pobedu od 2:1.

Upravo je Junajted najviše iskoristio pad u formi Totenhema te se "crveni đavoli" nalaze ispred "pevaca" sa četiri više boda a ukupno 33 koliko ima i Liverpul.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 03.01.2021
01:09

Da ima bar osećaj za sramotu on ne bi pričao tako za klub koji mu je dao poverenje i posao.Čovek totalni idiot.Navijači Junajteda (oni realni) ove godine očekuju plasman među prve četiri ekipe.A iduće sa kompletiranjem tima sa potrebnim pojačaonjem jurišaće na titulu.Ali i bez toga kompleksi ostaju.Niko bolji u PL od Junajteda.Još dugo godina .

avatar
Dante Hell
Sunday, 03.01.2021
00:13

Nece se mancester penalted zadrzati dugo tu. Ide derbi i povratak na 5-6 mesto. 😄

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 03.01.2021
01:59

vauuuu.... koja inteligencija

avatar
Adis N
Sunday, 03.01.2021
09:14

To te strah uhvatio bojis se da bi mogli izgubiti. Sa razlogom se bojis jer junajted je stroj u gostima.. odgovara nam igra liverpula sigurno ce pritisnut a mi cemo cekat kontru a ko ceka taj i doceka.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 02.01.2021
23:40

Nisu ni uporediti. Kejn je tata u premijeru, uz sona uhhh