Dalić drži Hrvatsku u neizvesnosti, da li je ovo najava odlaska?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
11:49
Izvor: Sportske.net

Tek što je u Hrvatskoj proslavljen istorijski uspeh njihovog nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu, već je u prvi plan izbila nova tema - potencijalni odlazak selektora Dalića.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Veliko iznenađenje za mnoge bio je i njegov izbor na mesto selektora reprezentacije Hrvatske, usred baraža za plasman na Mundijal, ali sada bi još veće bio njegov odlazak posle osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Na tu temu i sam Dalić govori ovih dana, ne odbacujući mogućnost da bi do rastanka zaista moglo da dođe.

''Najlepše je da odeš kada si na vrhu. Ja sam na vrhu, napravio sam maksimum, nisam mađioničar, u tim momentima je najbolje pokupiti stvari i otići. Ipak, sa druge strane, narod i emocije, to je teško zanemariti.

Živim najlepše trenutke svoje karijere, ali moram da budem oprezan. Ne žuri mi se, pre svega ću svoju odluku javiti igračima, a oni su sad na odmoru'', izjavio je Dalić u intervjuu za HNTV.

Jedan od razloga za dileme koje sada ima u vezi nastavka započetog posla, jesu i problemi u Savezu, na koje više ne želi da ostane nem.

''Nije vreme ni mesto da govorim o tome. Rekao sam ono što je meni na duši, ćutao sam šest meseci i držao fige u džepu. Moram dati do znanja da znam šta se događalo da se to ne bi ponovilo. Ne mogu dopustiti da neko radi protiv mene. Kad je sve prošlo, moram reći što mi smeta. Samo želim dati do znanja da znam koje su se stvari pokušavale'', istakao je Dalić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 28.07.2018
13:17

Napravise od njega nekog trenera, u finalu dosla prva ozbiljna ekipa i ni sami ne znaju kako su izbegli petardu...