"Đavoli" zgranuti, žele da "identifikuju idiote"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 28.01.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Samo jedna utakmica dovoljna za lavinu negativnih reakcija.

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Sinoć smo imali jedan od onih duela prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima gde stvari krenuo neočekivanim tokom. 

Mančester Junajted je na svom "Old Trafordu" poražen rezultatom 2:1 od strane Šefild Junajteda. Već smo preneli utiske Rija Ferdinanda, Englez je kao glavne krivce to jest igrači koji su bili ispod proseka. 

Veče i jutro je bilo burno, pojedini navijači Junajteda su preko društvenih platformi uputili sijaset rasističkih uvreda ka pomenutom Marsijalu, ali i Tuanzebeu koji je činio štoperski tandem sa Megvajerom. Oglasio se i sam klub. 

"Svi u Junajtedu su zgroženi rasističkim uvredama upućenim igračima putem društvenih mreža posle sinoćne utakmice. Mi u potpunosti osuđujemo ovakvo ponašanje i ohrabrujemo navijače na društvenim mrežama da urade isto. Mančester Junajted ima nultu toleranciju za bilo koji tip rasizma ili diskriminaciju. Identifikovanje ovih anonimnih idiota ostaje problematično. Urgiramo društvene platforme i zakonodavne vlasti da ojačaju mere kako bi se sprečio ovakav vid ponašanja", stoji u saopštenju Junajteda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 28.01.2021
18:37

Navijaci Junajteda nisu bili rasisti nikad.Nema opravdanja ali dozlogrdilo im.Godinama na margini borbe za titulu.Sa nespretnim direktorom Vudvordom i trenerima bez autoriteta.Solskjer je vrh ledenog brega.Bez znanja i autoriteta.Po terenu mu se vuku mrcine sa debelim platama,bez shvatanja modernig fudbala,sa napadacima koji ne trce i bez grama inteligencije,sa presporim stoperima.Bolji odlaze,hoce trofeje (Pogba) a tek ce odlaziti (Bruno).Bez novog stratega i direktora radovacemo se i mestu za LE godinama.