De Hea greši, Nevil i Murinjo ne veruju!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 23.12.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Španac imao šokantno popodne.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Sinoć se završilo osamnaesto kolo Premijer lige koje je bilo veoma sadržajno.

Vikend će ostati upamćen po rasističkim napadima na Ridigera, dolasku Artete i Anćelotija na klupe Arsenala i Evertona, Sitijevoj pobedi nad "lisicama", ali i nemoći Junajteda protiv "fenjeraša".

Tim sa "Old Traforda" tone sve dublje, Votford ih je dobio rezultatom 2:0, oba gola su postignuta unutar pet minuta, ali se prvi pogodak Sara itekako izdvaja. Nije u pitanju umeće ofanzivca "stršljenova" već neverovatan kiks De Hee na golu Junajteda.

Lopta je Špancu prošla kroz ruke, Geri Nevil, analitičar Skaj Sporta je u svojoj reakciji po primljenom golu "primorao" Murinja da prekine svoj intervju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 24.12.2019
17:42

Najgori golman u istoriji Junajteda,svake godine licno odnese oko 20 bodova ,staticar,linijas,zbunjuje svoju odbranu,obicnu visoku loptu koju treba bez problema uhvatiti pretvara u 100% sansu protivnika,odbrani nogom sansu koju je prethodno sam stvorio,unisti svoju odbranu koji su stalno u vazduhu jer on ne izlazi na obicne lopte (narocito u poslednjim minutima )dok on brani za Junajted nista se osvojiti nece da nije Romero branio u ligi Europe i tu bi negdje kiksao ovdje naravno mislim i na Lingarda kad igra Junajted ima igraca manje,na ovo ukazujem vec godinama iako sam navijac Junajteda.