De Lihtovo pokajanje koje će koštati 150 miliona evra!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.04.2021.
22:03
Izvor: Sportske.net

Da li je doneo pravu odluku?

 EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Matijs de Liht se pokajao što je umesto Barselone izabrao Juventus.

Ovu vest plasirao je danas Đerar Romero, ubrzo pošto je otkrio i detalje sastanka između Mina Rajole i Đoana Laporte oko uslova za Erlinga Halanda. 

Romero tvrdi da je De Liht svojim najbližim rekao da se pokajao što je leta 2019. godine izabrao ponudu Juventusovu umesto Barsinu.

Ako se sećate, De Liht je tog leta imao i ponudu Juvea i Barse, Ajaks je odredio cenu od 75 miliona koji su oba kluba htela da plate, ali je Holanđanin izabrao Italiju. Navodno, pod uticajem menadžera Mina Rajole, koji mu je rekao da Đerar Pike i dalje ostaje neprikosnoven, De Liht je izabrao Juve. 

Ipak, Juventus je u slobodnom padu tokom proteklih godinu i po dana, "Stara dama" će prepustiti titulu Interu, Kristijano Ronaldo će najverovatnije morati da ode, pa se u Torinu spremaju za novi početak.

De Liht i da želi da ode, biće nemoguće, jer Juventus ne želi da ga proda, a otkupna klauzula od 150 miliona evra biće aktivna tek od leta 2022. godine.

Dakle, Holanđanin sigurno ostaje i naredne sezone, a pitanje je da li će iko moći da ga priušti i za 150 miliona. 

Podsetimo i na to da je De Jong istog leta došao u Barsu, da je on De Lihtov najbliži prijatelj, ali je štoper ipak otišao u Torino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke