Dejo tužan zbog prodaje Milana

Autor: Darko Mitrović
subota 15.04.2017.
23:06
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Proslavljeni fudbaler uz dosta emocija prihvatio je najnovije informacije iz Italije i dolazak novih vlasnika na čelo ''Rosonera''.

EPA/Estela_Silva
EPA/Estela_Silva

Povezane vesti

Slavni klub sa San Sira ulazi u svoju novu, ''kinesku eru'', a takav rasplet nije se baš dopao Dejanu Savićeviću, nekadašnjem fudbaleru Milana iz njegovih slavnih dana.

On se na tu temu oglasio u izjavi za list ''Alo'', ne krijući koliko mu je žao zbog svega što se dešava sa Milanom ovih dana.

''Iskreno, veoma mi je žao što je Berluskoni prodao moj Milan posle 30 godina uspešnog poslovanja. Nadam se da će se 'Rosoneri' vratiti na stare staze uspeha i sa novim vlasnicima. To će pokazati vreme'',
istakao je Savićević.

On je takođe otkrio i koliko mu je Sivio Berluskoni svojevremeno pomogao da se zadrži u Milanu i ostavi dubok trag u ovom klubu, sa kojim je 1994. osvojio i Ligu šampiona (1994).

''Silvio je uvek bio uz mene, pomagao mi je u najtežim momentima. Bez njega bi se moja priča u Milanu završila vrlo brzo. Posle prve sezone, ceo stručni štab je bio protiv mene, govorili su da se nisam integrisao, da nisam naučio jezik, ali je Berluskoni bio neumoljiv rekavši im da ja ostajem.

On je bio simbol svih Milanovih uspeha, a ja sam mu posebno zahvalan jer sam uz njegovu podršku u Milanu postigao velike uspehe'',
izjavio je Savićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 16.04.2017
07:40

Nije vise izdrzao , kosta pare ako hoces top ekipu...Nadam se da ce Kinezi ulagati novac....

avatar
Sunday, 16.04.2017
04:57

dobro ovo jeste kraj jedne sjajne ere i nadam se da novi vlasnici mogu makar polovinu silviovih uspeha da ponove

avatar
zoran zoran
Saturday, 15.04.2017
23:36

Delo genije ma ti si bog:D

avatar
Saturday, 15.04.2017
23:30

Ne moze Silvio Berluskoni da bude simbol svih uspeha Milana u istoriji, to odmah treba da bude kristalno jasno. Svi smo mi sada pomalo tuzni, ali valjda je logicno da svako od nas ipak ima razlog i da bude srecan jer onako vise nije islo i to je bilo primetno vec godinama. Ova prva prodaja je bila ubedljivo najteza, primopredaja vlasnistva posle toliko godina je krupna stvar, Milan ce svaki sledeci put biti sve lakse i lakse prodat, ali naravno da ne bismo voleli da lutamo i besciljno prelazimo iz jednih u druge ruke. Ono sto meni vec neki duzi vremenski period uzasno smeta je sto su kod nasih najvecih konkurenata na stadionu predstavnici Zaneti i Nedved, a kod nas nema tih bivsih igraca u lozi ni u najavi, ne moze to tako, mora takvo neugledno stanje da se promeni, prica se o Albertiniju...

avatar
Joey Barton
Saturday, 15.04.2017
23:41

Slazem se potpuno.

avatar
Sunday, 16.04.2017
08:34

Hvala, brate. Hristos voskrese!