Dele Ali ostaje u Engleskoj, ali ne kod Murinja?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.12.2020.
11:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Totenhema bi mogao da se odluči na neobičan korak.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Svojevremeno jedan od okosnica Totenhema Dele Ali mogao bi da u januaru napravi senzacionalan korak i pređe u Everton, prenosi Miror.

Samo čudo može da zagrži u Totenhemu svojevremeno jednu od najvećih zvezda u usponu engleskog fudbala.

Spominjao se prelazak u Pariz Sen Žermen, ali se ovoga jutra pojavila informacija da bi mogao u januaru da pređe na pozajmicu kod Karla Anćelotija u Everton.

Jedan od Alijevih motiva za prelazak na Gudison Park mogla bi da bude minutaža, koja mu je neophodna kako bi izborio mesto u reprezentaciji Engleske za Evropsko prvenstvo predstojećeg leta.


Ali je potpuno spao u drugi plan u Murinjovoj drugoj sezoni u Totenhemu, o čemu svedoči tek jedna startna utakmica u 12 kola Premijer lige.

U nedelju je na gostovanju Kristal Palasu dobio šansu u poslednjih pet minuta, što mu je prvi nastup u engleskom šampionatu nakon oktobarske pobede protiv Mančester junajteda.

Kako saznaje Miror, Anćeloti bira da dovede u Liverpul između Alija i Harija Vinksa, koji takođe igra za Totenhem.

Obojica su zabrinuti da će proći ispod radara selektora Gereta Sautgejta prilikom izbora putnika za EURO, pa im se žuri da promene sredinu.

Ostaje da se vidi hoće li amcibiozni liverpulski klub imati jakog aduta da ponudi Aliju ne bi li ga preusmerio da umesto na Parku prinčeva završi na Gudisonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 14.12.2020
13:04

Nesto mi govori da to bas nece funkcionisati. Ali igra na slicnoj poziciji kao i Rodrigez, koga god da pomeri bice u problemu