Deportivo održao lekciju Real Sosijedadu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 05.12.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri tima iz La Korunje ubedljivo su slavili na svom stadionu na zatvaranju 15. kola španske La Lige protiv ekipe iz San Sebastijana.

screenshot: Twitter.com
screenshot: Twitter.com

Povezane vesti

Deportivo je na "Riazoru" ugostio zahuktali Real Sosijedan, i ispratio ih sa "petardom" golova u mreži.

Na kraju je bilo 5:1 (3:0) za domaće, sve je manje-više bilo gotovo nakon prvih 45 minuta.

Sve je počelo u 13. minutu, nakon kombinacije domaćih fudbaler posle kornera, lopta je stigla do štopera Sidneja, koji je uspeo da zatrese mrežu gostiju, preciznim udarcem po zemlji.

Nastavili su domaći da prete, a na 2:0 je povisio nesrećni Injigo Martinez, autogolom. Sjajni rumunski reprezentativac Florin Andone je prošao po levoj strani, zavrnuo je loptu u srce kaznenog prostora Sosijedada, Martinez je nespretnom reakcijom poslao u sopstvenu mrežu.

Upravo Andon, kome idu zasluge za drugi pogodak je postigao treći. Huanfran je lepo prošao po desnoj strani, ubacio je loptu u šesnaesterac rivala, na pravom mestu se našao rumunski napadač, koji efektnim udarcem trese mrežu nemoćnog Rulija.



Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku su gosti nagovestili da se neće lako predati.

Igrao se 57. minut, kada je Berčiče zakucao loptu u mrežu domaće ekipe, nakon pasa petom bivšeg igrača Valensije Serhija Kanalesa.

Ipak, sudija je nekih sedam minuta kasnje pomogao domaćoj ekipi, svirao je jeanaesterac za Deportivo nakon vazdušnog duela dvojice defanzivaca gostiju sa defanzivcem Deportiva Albentosom.

Babel je preuzeo odgovornost, njegov udarac je obranio Ruli, ali je Holanđanin pokupio odbitak i poslao loptu u mrežu.



Bilo je tada jasno da se gosti nakon ovog udarca neće vratiti, sve dileme je otklonio nesumnjivo najagilniji igrač na tereni Florin Andon, sjajnim golom u 77. minutu. To je ujedno bio i njegov peti gol, na poslednja četiri nastupa.

Do kraja nije bilo golova, La Korunja je priredila pristojno iznenađenje savladavši ekipu Sosijedada. Nakon 14. kola, Deportivo je 16. sa 13 bodova, dok se Sosijedad sa 10. više nalazi na poziciji broj šest.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 06.12.2016
00:47

Real igra sledecu sa Deportivom, omiljenim timom posle Sevilje u la ligi. :)

avatar
chaki
Tuesday, 06.12.2016
00:43

Auuu ubise ih...

avatar
mIadenq
Monday, 05.12.2016
23:43

Prostom dedukcijom, Deportivo > Barsa

avatar
Tuesday, 06.12.2016
00:21

JA sma tako nesot pomislio, ali onda s esetim da je to Sosiedad, koji protiv Barse na svom stadionu igra ko da su u zivotnoj opasnosti, a Deportivo je tim koji moze da odigra ko osvajac LS, a moze i ko tim iz trece kazahstanske, tako da ovo nista ne cudi. Ipak glavna karakteristiak Primere, nenormalni rezultati i kombinaciej u pobedama.