Derbi Italije za Poketina?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.07.2020.
23:11
Izvor: Sportske.net

Da li dolazi do promene trenera kod velikih rivala.

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

"Saribol" nije najbolje legao Juventusu.

"Bjankoneri" su još jednom čupali bod, ovog puta protiv Sasuola da bi se meč na "Mapei" stadionu završio rezultatom 3:3. Podsetimo pre toga je Atalanta održala čas šampionu Italije na sred Torina.

Napolitanac je izjavio kako Juventus ima problema sa konstantnošću, te su igrači potcenili Sasuolo koji dolazi sa serijom od četiri pobeda zaredom. Engleski, ali i italijanski mediji pominju da se krenulo u potragu za rešenjem na mestu trenera.

Izbor je pao na Maurisija Poketina. Argentinac je van posla od polovine sezone PL kada je Murinjo zauzeo njegovo mesto na klupi Totenhema. Navodno bi sam Poketino preferirao tim iz Premijer lige, ali manje više top šest klubova imaju popunjene pozicije za duži period.

Sa druge strane prema pisanju Ekspresa i Inter je pokazao interesovanje, mada je teško zamisliti da bi Konte otišao posle samo jedne sezone. Očekivani rezultati nisu tu, ponovo se vodila bitka za Skudeto samo do poslednje trećine prvenstva, a onda su "neroazuri" izgubili kas za vodećim Juventusom i Lacijom.

Naravno pre bitnih odluka sačekaće se završnice prvenstva a onda i evropska takmičenja. Jasno da čak ni Skudeto nije garant Sariju za ostanak.

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 17.07.2020
08:02

Komte, instant trener

avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.07.2020
00:12

Da , to nam treba , jos jedna promena , i mi i interisti bi bili 'presrecni' da dovedemo veliki Poch ...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 16.07.2020
23:42

Brisi bre ovo...