Di Frančesko lamentira nakon bruke protiv Spala: "Nismo zaslužili ovo..."

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 20.10.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Trener Rome govorio i o tome na koga se njegova ekipa previše oslanja.

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Roma je nastavila sa iznenađenjima ove sezone. Danas su na svom stadionu izgubili od SPAL-a sa 0:2 iako su verovatno bili dosta bolji od rivala.

Trener Rome je svestan da njegov tim nije iskoristio neke izgledne šanse, ali on ne smatra da je Džeko kriv zbog propuštenih prilika.

"Bio sam zadovoljan kako je moj tim igrao u prvom poluvremenu, nedostajao je završni pas, imali smo meč u svojim rukama pre dosuđenog penala. Taj detalj je promenio celu utakmicu, a nismo mogli da odgovorimo čak ni sa igračem više. Dali smo im život u drugom poluvremenu, ostaje žal zbog dobrog prvoig dela igre."

"Strah? Pelegrini je bio pomalo naivan, ali ne znam koliko je dodirnuo Lazarija. Dosta igrača mi nije bilo na raspolaganju ove nedelje. Mi nismo zaslužili da se meč završi ovim rezultatom, i taj problem moramo da rešimo. Imamo mnogo mladih igrača, a snaga ovog tima mora biti kontinuitet."

"Džeko je imao neke vrlo važne šanse i nije uspeo da ih iskoristi, ali on nije kriv, on je pokazao da je opasan napadač, a mi svakako ne možemo da se oslonimo samo na njega i na to šta će on uraditi", rekao je Di Frančesko.

Dzeko

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke