Dik Advokat debitovao porazom!

Autor: Boban Filipović
subota 21.03.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net

'Crne mačke' su odolevale na gostovanju 'Čekićarima' u istočnom Londonu sve do dva minuta pre kraja, a onda je nastao delirijum na tribinama zahvaljujući Diafri Sakou.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Poslednji meč subotnjeg programa 30. kola Premijer lige odigran je na 'Boljen Graundu', gde je Vest Hem Junajted dočekao Sanderlend, prevođen sa klupe sa novim kormilarom.

Bivši selektor Srbije Dik Advokat je debitovao na mestu menadžera  'Crnih Mačaka', na kom je nasledio Gusa Pojeta, Holanđanin će debi pamtiti po porazu.

Golova nije bilo sve do 88. minuta meča, kada je Diafra Sako 'žabicom' doneo trijumf Vest Hemu.

Pobednički pogodak Senagalca, koji je jedno od najvećih otkrovenja ove sezone u Premijer ligi, momaka koji je kao totalni anonimus letos stigao na 'Apton Park' iz Meca pogledajte OVDE.

Ekipa Sema Olerdajsa je tako prekinula lošu seriju, prethodnih sedam utakmica u Premijer ligi nisu osetili slast pobede. 'Čekićari' se sa ova tri boda probijaju na devetu poziciju na tabeli.

Sanderlendova agonija se nastavlja, ovo im je sedma utakmicu u nizu kako ne znaju za trijumf, ostaće prvi iznad crte, a Advokata očekuje težak posao u borbi za opstanak u poslednjih osam kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke