Dinamo prijavio UEFA "spornu" zastavu "Delija"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.11.2015.
23:58
Izvor: Sportske.net

Predstavnici fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba podneli su prijavu delegatu večerašnje utakmice u Pireju zbog "sporne" zastave navijača Crvene zvezde.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Mnogo bure izazvalo je gostovanje Dinama iz Zagreba u Pireju i posle svega viđenog pitanje je koliko je utakmica 4. kola Lige šampiona imala veze sa sportom.

Dva dana je na ulicama Atine vladalo pravo vanredno stanje zbog "ganjanja" huligana a tenzije se nisu stišale ni kada je sve bilo spremno za početak utakmice.

Pre nego što je sudija Matje Lahoz dao znak za početak meča predstavnici Dinama iz Zagreba zahtevali su da sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Olimpijakosa bude uklonjena "sporna" zastava "Delija".

Tačno iza gola na koji su u prvom poluvremenu napadali "Modri" bila je smeštena srpska zastava sa ćiriličnim natpisom "Četnici Sever".

Sama činjenica da je na zastavi pisalo "Četnici" bila je dovoljna da predstavnici Dinama od delegata zatraže da zastava bude uklonjena i da utakmica ne počne dok se to ne dogodi.

Zastava nije uklonjena, a interesantno je kako su urednici zvaničnog sajta Dinama ispratili ovaj detalj u tekstualnom prenosu utakmice.

Tekstualni prenos
Screenshot: gnkdinamo.hr

Olimpijakos je golovima Felipea Parda slavio rezultatom 2:1 i tako stigao na korak od plasmana u eliminacionu fazu Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRBIJAA
Thursday, 05.11.2015
13:19

Pa sto im je smetalo, kada oni ne citaju cirilicu?

avatar
neki tamo
Thursday, 05.11.2015
10:19

Kako su provalili da je zvezdina kad neznaju da čitaju ćirilicu

avatar
Volim Partizan
Thursday, 05.11.2015
08:32

Pa kalemegdanovci samo tako i mogu okusiti miris evropske urakmice uzivo!Sopstvene ne mogu jer ni neznaju kako izgleda Liga evrope ili Liga sampiona hahahahahhahaahhahha

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 05.11.2015
07:22

Zvezda!!! Srbija!!!

avatar
StefaNN
Thursday, 05.11.2015
01:32