Dirljiva priča Totenhemovog heroja, zbog jedne stvari se uvek rasplače!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 11.01.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Brazilac bio blizu da napusti fudbal.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pomalo zaboravljeni napadač Totenhema Karlos Vinisijus bio je najzaslužniji za prolaz ovog kluba u četvrtu rundu FA Kupa pošto je postigao čak tri od pet golova na gostovanju niželigašu Marineu.

Vinisijus je letos stigao iz Benfike, a nedavno je u razgovoru sa saigračem Lukasom Mourom, strelcem preostala dva gola u ubedljivoj pobedi "pevaca", otkrio tragičan trenutak zbog kojeg je rešio da napusti fudbal.

"Kada sam stigao u Portugal moja majka je preminula. Saznao sam za to rano ujutro i bio sam u sumnji da sve napustim. Razmišljao sam da kada bih postigao gol, ona bi to pokazala celom gradu. Otuda je svaki gol njoj posvećen", rekao je Vinisujus svojevremeno u razgovoru sa saigračem Lukasom Mourom.

Tada je istakao da je bio čvrsto rešen da napusti fudbal, ali da je uz božju pomoć i nagovor porodice odlučio da nastavi.

"Pogledao sam ih i video da mi bila moja greška ukoliko bih insistirao na tome. Da sam slušao sebe sigurno bih napustio fudbal. Zato što život za mene više nije imao značenja", rekao je Moura.

Brazilski napadač je ove sezone odigrao svega devet utakmica za Totenhem postigavši tek tri gola pre šoua u Krouzbiju.

Totenhem će danas saznati ime rivala u četvrtoj rundi FA Kupa, a već za dva dana trebalo bi da gostuje Aston Vili u Premijer ligi.

Baner 15

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke