"Đavoli" misle na budućnost, ugovor za vunderkinda

Autor: Boban Filipović
petak 12.01.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Danas je pao potpis u Mančester junajtedu.

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

17-godišnji Arnau Puigmal Martinez je potisao profesionalni ugovor sa Junajtedom.

Ovaj tinejdžer je letos stigao u omladinski pogon 'crvenih đavola' iz Espanjola, na debiju se prestavio golčinom iz slobodnjaka protiv Njukasla, odlično se pokazao, opravdao epitet velikog talenta, pa je za rođendan nagrađen novim ugovorom. Celu stvar je pogurao rukovodilac akademije i bivši fudbaler Junajteda Niki Bat.

On je četvrti fudbaler iz U18 tima Mančester junajteda koji je ove sezone dobio profesionalni ugovor. Pre njega su parafirali Aliu Traore, Eidan Barlou i Anhel Gomez.

Arnau je vezni fudbaler, predviđaju mu veliku karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GagiGGMU
Saturday, 13.01.2018
09:04

Zato treba dati sansu njemu,Gomesu i Traoreu momci kidaju jos kada bi krenuli da igraju malo po malo....Na primer u PL kada igraju protiv slabijeg tima poslednjih petnaestak minuta kada je sve reseno uvesti nekog od njih

avatar
mrancic
Friday, 12.01.2018
19:34

Zašto ih polako ne pušta u tim na nslabijim utakmicama

avatar
Che Wolfasin
Friday, 12.01.2018
18:07

Bolje to nego davati 200 miliona za igrača. Uostalom mozda ga jednog dana prodaju baš za neki 200 miliona.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 12.01.2018
19:14

Pa jeste gazdama i nikom vise! Evo ja navijam za Milan i Zvezdu,a volim Real,tj. najvise cenim Real jer kao navijacu su mi najbolji,ulazu non stop,a ne ovako kao gazda uzima pare da bi klub radio pozitivno,sta mene briga za gazdu,hocu krem svetskog fudbala u klubu za koji navijam!

avatar
Che Wolfasin
Friday, 12.01.2018
19:38

Sve se slažem. Ja navijam za Arsenal koji vodi politiku ne dovođenja velikih zvezda. Naravno da bih ja više voleo da u Arsenalu ostane Sančez, dođe recimo Azar ili Kros, ali je politika kluba drugačija. E sad recimo kada bi svi vodili sličnu politiku da sami razvijaju igrače ili prepoznaju talenat pa ih dovedu kao mlade (Fabregas, Anri) to bi vratilo neki smisao fudbalu. Ovako će klubovi kao Arsenal ili Totenhem praviti timove koje će im raščerupati bogati Arapi ili kraljevi... Politika Bajerna se svodi na to da pokupuje najbolje iz Bundeslige, Juve isto radi u Italiji, Barsa i Real u Španiji. Dortmund je igrao finale sa Bajernom i izgubio za 1 gol i ovi su im odmah maznuli najboljeg igrača (Levandovskog).