ĐAVOLSKI DOBAR MEČ - Junajted silan na startu, Lesterov veliki preokret!

Autor: Miloš Marković
nedelja 21.09.2014.
16:23
Izvor: Sportske.net

Neverovatna utakmica viđena je danas u Premijer Ligi između Lestera i Mančester Junajteda. Ne pomažu Falkao, ni Van Persi.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Izveo je Luj Van Gal napadački orijentisan sastav, već u 16. minutu (za tren) je delovalo da će ovo biti laka pobeda u gostima.

Prvo je Van Persi na asistenciju Falkaa doneo prednost svom timu u 13. minutu, a Di Marija je nakon samo tri minuta sjajnim lobom uvećao prednost.

Ipak, Uloa je iskoristio sjajnu loptu koju je poslao Vardi, samo minut kasnije, statični su bili Evans i Rafael, Lester je umanjio prednost đavola i postavio rezultat kojim se otišlo na odmor, obzirom da do kraja prvog dela nije bilo većih uzbuđenja.

Đavolska partija je viđena u drugom delu igre, Erera je u 57. minutu uvećao prednost svog tima, mislilo se i overio pobedu.

Ipak, sjajni Lester je pokazao veliki karakter, u 62. minutu je Nugent uspešno realizovao penal, a nakon dva minuta i šokantno izjednačenje preko Kambjasa koji je izazvao opštu histeriju na tribinama.

(Zapostavljeni) Mata je ušao u igru umesto Di Marije u drugom delu igre, pogšreio je na sredini terena, omogućio kontru Lestera, domaćin je sjajno koristio sve slabosti Van Galove odbrane, u 79. minutu preokret i 4:3 preko Vardija.

Kola su se na nizbrdici definitivno i prelomila u 83. minutu utakmice, kada je dosuđen penal i isključen Blekete, a strelac prvog gola za Lester Uloa, stavio tačku na ovaj FANTASTIČAN meč - 5:3 za Lester i novi šamar velikom, posrnulom gigantu!

Bitno je napomenuti i to da je Mančester Junajted danas po prvi put u istoriji izgubio meč u kome je imao dva gola prednosti.

Golove sa meča pogledajte OVDE.

Meč između Totenhema i VBA je u potpunosti bio u senci ovog duela, Partizanov rival iz Liga Evrope je poražen na svom terenu minimalnim rezultatom 0:1, golom Morisona u 74. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke