Đovinko i drugovi namučili Flamengo, Brazilci čekaju Liverpul!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.12.2019.
20:32
Izvor: Sportske.net

Prvak Južne Amerike opravdao ulogu favorita tek u drugom poluvremenu.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

U polufinalu Svetskog klupskog prvenstva, fudbaleri Flamenga savladali su Al Hilal sa 3:1.

Odlično je prvak Azije otvorio susret i poveo golom Al Dasarija u 18. minutu, a do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata uprkos pritisku brazilske ekipe.

U nastavku meča usledila je prava rapsodija Flamenga, prvo je De Araskaeta u 49. minutu doneo poravnanje, da bi totalni preokret usledio u 78. minutu kada je Enrike savladao Al Muaiufa na dodavanje Rafinje.

Četiri minuta kasnije, Albulaji je zatresao sopstvenu mrežu, a svaka nada ekipe koju na terenu predvodi Seba Đovinko je otišla kada je Kariljo zaradio direktan crveni karton odmah nakon primljenog gola zbog divljačkog nasrtaja na rivala.

Flamengo je tako obezbedio plasman u finale Svetskog klupskog prvenstva u kojem će se za ovaj prestižni trofej boriti sa pobednikom meča Monterej - Liverpul.

Al Hilal čeka gubitnika u borbi za treće mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Tuesday, 17.12.2019
21:41

ima tu poznatih imena pogotovu stari gospodin Diego koji je promenio tok meca, mada ako budemo igrali u najjacem sastavu lagano cemo.izaci na kraj s njima. Gabigol velika nada intera goreg igraca nisam vido. Firmino je za njega Pele i Rivelino zajedno.