Đuričiću 'curi vreme' u Anderlehtu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.04.2016.
17:55
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Filip Đuričić nije opravdao očekivanja čelnika i trenera Anderlehta o čemu svedoči i poslednja izjava Besnika Hasija vezana za status momka koji je u Brisel stigao kao pozajmljen igrač Benfike.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Borba za trofej u belgijskom fudbalskom šampionatu nastavljena je za vikend utakmicama prvog kola plej-of faze takmičenja. Fudbaleri Anderlehta savladali su Genk sa 1:0 a srpski internacionalac Filip Đuričić proveo je na terenu nešto više od 70 minuta.

Srpski reprezentativac stigao je u Anderleht na pozajmicu, a belgijski klub je u ugovor sa Benfikom uneo i otkupnu klauzulu ali je, sve su prilike, neće aktivirati jer trener Besnik Hasi nije zadovoljan igrama Filipa Đuričića.

"Ima preveliki pritisak na leđima. Za sada nije dao nijedan gol, nema asistenciju, a fizički bi trebalo da bude sve u redu, jer je već odigrao 12 mečeva, tako da to ne može da bude izgovor" rekao je Hasi.

Prvotimac Anderlehta imao je reprezentativne obaveze tokom pauze u belgijskom šampionatu, a na osnovu onoga što je Hasi izjavio stiče se utisak da Đuričić nije poštovao program koji mu je dat tokom rada sa "Orlovima".

"Treba da se potrudi da bude spreman za plej-of. Dali smo mu program koji bi trebalo da prati, a pitanje je da li se toga uopšte pridržavao u reprezentaciji i da li mu je dozvoljeno. Premišljam se dosta oko njega kada ga vidim na terenu" objasnio je Hasi.

Nekadašnji član Radničkog iz Obrenovca za sada nije pokazao da može da igra na vrhunskom nivou, a od napuštanja Herenvena imao je prilike da igra u Benfiki, Majncu, Sautemptonu i Anderlehtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 04.04.2016
19:07

Na stranu misljenje ovog Albanca koji je isto tako pricao i o Mitru ali je siguno jedno,da je danas Filip Djuricic samo ime nekadasnjeg talenta za kojim su se otimali mnogi veliki klubovi. Ili ce sto pre poraditi na sebi ili ce isto tako sto pre otici u zaborav i nestati sa fudbalske internacionalne scene. Kada sam procitao Curcicev spisak A reprezentacije sa njegovim imenom tek tada sam zakljucio da nas selektor nema nikakav uvid ni saznanje o igracima koje poziva pod zastavu Srbije.

avatar
Zoran Vukic
Monday, 04.04.2016
18:58

kako valja Curcicu a tebi nevlja zbog ugvra je bijo u reprezetaciji

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Monday, 04.04.2016
18:42

Bitno je da opravdava poverenje kod ''stucnog trija reprezentacije''. Ne mogu da shvatim da ga uporno zovu,a on je toliko jadan da mu je sada jedino resenje da se vrati u nasu ligu

avatar
sven
Monday, 04.04.2016
18:24

Decko nema fizicku predispoziciju.

avatar
Totalno Iskren
Monday, 04.04.2016
18:10

Decko je nekada bio veliki talenat,ali nekada.