Dobrodušni heroj Leon Gorecka

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.03.2020.
19:59
Izvor: Sportske.net

Teško je izdvojiti se danas iz mase gde je mladima sve u pametnim telefonima, društvenim mrežama, gde se svi nameću lošom glumom ili ružnim rečima. Gorecka prkosi svemu, a nenametljivo pomaže i u borbi protiv koronavirusa.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Upoznajte Leona Gorecku, momka za primer.

Biti običan momak među milionerima, nenametljiv, skroman, dobrodušan, pa i povučen, danas je prilično teško. E, takav je Leon Gorecka, fudbaler Bajerna iz Minhena.

Nećete na njegovim društvenim mrežama videti kako diže tegove pun mišića, poput pojedinih prepotentnih zvezda Juventusa, Real Madrida ili Mančester junajteda. Neko to promeni, ali on je takav u poslednjih sedam godina, od kada je postao mladi reprezentativac Nemačke, pa sve do dresa Bajerna iz Minhena.

Čita Danijela Kanemana, to ćete videti na njegovim profilima. "Misliti, brzo i sporo" je knjiga koju je promovisao bez ikakvog razloga, niko mu za to nije platio, jednostavno je preporučio svima nama.


Društvene mreže koristi i da pozove ljude da daju krv, smatra da rasistima nije mesto u fudbalu, ima svoje fondove koje koristi u borbi protiv loših stvari koje pogađaju čovečanstvo.

To je i u slučaju sa koronom.

Fudbalski savez Nemačke je donirao 2,5 miliona evra za borbu protiv ovog virusa, a Gorecka je bio jedan od vodećih likova u toj donaciji. Pored toga, on i Jošua Kimih su donirali milion evra u ovoj borbi, pridružili su se kasnije još nekoliko fudbalera Bajerna.

Kazino baner

Javlja se, upozorava da se ne izlazi napolje, svestan je da može na taj način spasiti živote mnogih Nemaca, pa i građana drugih zemalja.

Neka i nama bude primer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 22.03.2020
09:48

https://www.youtube.com/watch?v=lKWoyU2Y67I Odmah na pocetku mozes da cujes kako se izgovara. Nema potrebe da skidas komentare.

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 21.03.2020
23:52

Sjajan momak, jako skroman, a na terenu se bori kao lav. Pored njega i Kimiha, napomenuo bih da je i Levandovski sa svojom suprugom takodje donirao milion. Sane pola miliona. Dok naši fudbaleri krše pravila izolacije i daju los primer omladini, bolje da se malo ugledaju na svoje kolege. Sportski pozdrav 👋